Kék hírek, bulvár

2008.12.19. 13:30

A zebrán gázolta halálra a nőt a volt budapesti főkapitány

Információink szerint dr. Berta Attila volt budapesti rendőrfőkapitány gázolta el tegnap (csütörtök) azt az asszonyt, aki kórházba szállítás után életét vesztette. Mint azt korábban már megírtuk, a nőt a Szent István tér és a megyei önkormányzat között található kijelölt gyalogosátkelőhelyen ütötték el.

TEOL

Dr. Varga Péter szekszárdi rendőrkapitány nem erősítette meg az értesülést, de nem is cáfolta. Mint mondta, a baleset körülményeit büntetőeljárás keretében szakértők bevonásával vizsgálják. Személyiségi jogokra hivatkozva nem közölhetjük a baleset okozójának pontos kilétét – tette hozzá a kapitány.

Dr. Berta Attila egyébként volt titkárságvezető a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon, dolgozott a városi kapitányságon, majd ismét közlekedési osztályvezető lett a megyénél. 1991-ben nevezték ki megyei főkapitánnyá. Később rövid ideig e mellett Fejér megye főkapitányi tisztét is ellátta. 1997 januárjától 1998 augusztusáig állt a Budapesti Rendőr-főkapitányság élén.

Mint azt korábban már megírtuk a 60 év körüli asszonyt a megyei önkormányzat előtt, a Szent István tér melletti kijelölt gyalogátkelőhelyen ütötték el. Az asszony olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a kórházba szállítást követően belehalt sérüléseibe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!