Kék hírek, bulvár

2013.12.04. 07:47

A rendőrség tudni szeretné, kik vannak ezeken a képeken

Lopott bankkártyával 100 ezer forint készpénzt vettek fel egy bankautomatából, de volt egy sikertelen kísérlet is. Az elkövetőkről fotó készült.

Ihárosi I.

Többek között bankkártyákat és készpénzt tulajdonított el ismeretlen tettes a szekszárdi Dienes Valéria Általános Iskola egyik irodájából, egy őrizetlenül hagyott táskából még július 31-én 10 óra 15 perc körül. Az egyik bankkártyáról a tolnai Bátaszék és Vidéke Takarékszövetkezet ATM-én keresztül 100 ezer forint készpénzt vettek fel.

Az erről készült felvételen látható férfi kapcsolatba hozható a bűncselekménnyel. A másik, szintén az üggyel kapcsolatba hozható férfi a tolnai OTP Bank ATM-én keresztül kísérelt meg 100 ezer forintot leemelni a számláról, de ez sikertelen volt.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] A feltételezett elkövetők a bankautomaták felvételein
[/caption]

A rendőrség kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képeken látható férfiak bármelyikéről, értesítse a Szekszárdi Rendőrkapitányságot (Szekszárd, Várköz 4.), vagy hívja a 107, vagy 112-es segélyhívót, illetve hivatali munkaidőben a 74/501-100/3627-es telefont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!