Kék hírek, bulvár

2014.04.22. 09:44

A nőt és annak gyerekeit is elverte az agresszív élettárs

Egy buli után élettársával veszekedett, és meg is ütötte egy dunaszentgyörgyi férfi. A nő gyermekei az anyjuk védelmére keltek, mire az agresszív férfi őket is megverte.

TEOL

Élettársát és annak nagykorú gyermekeit is bántalmazta a 37 éves V. Attila április 20-án este Dunaszentgyörgyön. A sértett későbbi elmondása alapján az esetet megelőzően egy házibuliban voltak a férfivel, ahonnan már idegesen és felettébb agresszíven tért haza. Otthon a nő megpróbálta lenyugtatni, ám ennek hatására a férfi lökdösni kezdte és meg is ütötte. Ekkor léptek közbe a nő gyermekei, akikkel szemben V. Attila ugyancsak támadólag lépett fel. A férfi mindkettejüket megütötte olyan erővel, hogy a fiatalok megsérültek, őket mentővel kórházba kellett szállítani.

A helyszínre kiérkező rendőrök az agresszív férfit a Paksi Rendőrkapitányságra előállították, és súlyos testi sértés kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi beismerő vallomást tett. V. Attilával szemben ideiglenes megelőző távoltartás elrendelésére került sor - áll a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében, a police.hu weboldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!