Kék hírek, bulvár

2014.04.22. 16:01

Három baleset, két súlyos sérüléssel

A rendőrségtől kapott információk szerint húsvét hétfőn kettő, az azt követő napon pedig egy baleset történt Tolna megyében.

Ihárosi Ibolya

Hétfőn délelőtt történt egy súlyos baleset Tolna megyében, a 6534-es és a 6538-as út kereszteződésében. Az utóbbiról kanyarodott egy autós Bonyhád irányába, de nem adta meg az elsőbbséget az egyenesen érkező motorkerékpárosnak -  mondta el lapunknak Molnár Ágnes, a megyei főkapitányság  sajtószóvivője. Információink szerint a motorkerékpár utasa, egy nő szenvedett súlyos sérülést.

Ugyancsak súlyos sérüléssel végződött az a baleset, amely nem sokkal dél előtt történt Fadd-Domboriban, az Öregfalunál. Egy személyautó - eddig tisztázatlan körülmények között - lesodródott az úttestről, az árokba csapódott, majd egy oszlopnak is nekiütközött. A gépkocsi vezetője súlyosan megsérült, lábai az autóroncsba szorultak. A sérültet a tűzoltók szabadították ki, majd a mentők kórházba szállították. 

Kedden reggel hat órakor egy autós az M6-os autópálya és az M9-es autóút kereszteződésében nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően vezette autóját és először az egyik majd a másik oldali szalagkorlátnak ütközött, de senki sem sérült meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!