Közélet

2014.07.23. 18:12

Slam poetry verseny lesz az Est Caféban

A Szavalj Szabadon! programsorozat részeként slam poetry, vagyis szabad költészet versenyt szervez az Alisca Slam és a Polip Ifjúsági Egyesület a szekszárdi Est Caféban.

TEOL/H.E.

Jelentkezni az Alisca Slam Facebook oldalán, üzenetben lehet, legfeljebb tizenöten mérethetik meg magukat. A versenyre azokat várják, akik úgy érzik, költői vénával bírnak, szívesen írnak és adnak elő verset, slamet. A verseny témája a csendháborítás.

Bemelegítésként a Magyarország legjobb slammerei – Hugee, Indiana, Színész Bob, Csider István Zoltán és Pion István – lépnek színpadra 20.30-kor, majd 21.45-től veszik át a terepet a versenyzők.

Az eredményhirdetést az úgynevezett Open Mic (szabad mikrofon) blokk követi majd, ahol versenyen kívül azok kapnak lehetőséget, akik szívesen kipróbálnák magukat közönség előtt. A témaválasztás esetükben kötetlen. Éjféltől hip-hop partyba csap át a rendezvény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!