Közélet

2014.07.23. 18:15

Szabadtéren szabad edzés

Bár már hetek óta használják, hivatalosan csak szerdán adták át az úgynevezett gym (magyarul tornaterem) játszóteret Szekszárdon, a Városi Sport- és Szabadidőközpont mellett.

TEOL/H.E.

Fotó:

Ács Rezső alpolgármester elmondta, hogy a beruházás illeszkedik az élhetőbb város programba, valamint része annak a sorozatnak, melynek első ütemét az Energia Parkban kialakított játékegységek átadása jelentette.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Ács Rezső alpolgármesternek egyelőre elkelt a segítség a zászlótartáshoz (Fotó: Mártonfai Dénes)
[/caption]A most felavatott parkban az erőnlét fejlesztését szolgáló eszközöket helyeztek el, illetve a hatmillió forintos költségek magukban foglalják a gumírozott padló lefektetését és a szelektív hulladékgyűjtő edények kihelyezését. A Jövőnk Energiája Térségfejlesztési Alapítvány a költségek hatvan százalékával járult hozzá a megvalósításhoz.

Horváth István polgármester azt hangsúlyozta, hogy az eszközök használata díjmentes, mindenki számára elérhetővé teszi a korszerű mozgásformákat, és a kezdéshez még olyan edzettnek sem kell lenni, mint amilyenek az átadáson bemutatót tartó fiúk.

Avató ünnepséghez méltóan a nemzeti színű szalag átvágása tette teljessé a ceremóniát, ebben Ács Rezső és Horváth István mellett a kivitelezőt képviselő Berta Anita segédkezett.

Címkék#Szekszárd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!