Közélet

2014.07.27. 18:18

Önálló jelöltet indít a polgármesteri székért a DK

Farkas Károly a Demokratikus Koalíció (DK) polgármester-jelöltje Szekszárdon, tudatta sajtóközleményben a párt.

TEOL/V.M.

Farkas Károly, a Tolna 1. számú választókerület helyi elnöke a kezdetektől részt vett a helyi alapszervezet létrehozásában, 2013 óta pedig mint annak elnöke koordinálja és irányítja a munkát.

A DK polgármester-jelöltje szerint szükség és egyben igény is van a városban a baloldali értékek képviseletére, hiszen baloldalinak lenni nem szégyen, hanem érték. Olyan városvezetést szeretnének, amely elsődleges fontosságúnak tartja az emberi értékek megbecsülését és képviseletét mindennemű megkülönböztetés nélkül. Mindezt olyan emberek részvételével, akik vissza tudják szerezni a bizalmat a politikát és a városvezetést illetően is.

Mint azt Farkas Károly elmondta, olyan várost szeretne, ahol a polgároknak nem csak hitük és reményük, hanem jövőképük és lehetőségük is van a megélhetésre. Nem zárja ki az együttműködés lehetőségét a demokratikus ellenzéki pártokkal, civil szervezetekkel. Bízik benne, hogy a város érdekében le tudják vetkőzni a pártpolitika szabta érdekeiket, korlátaikat és egységben tudnak dolgozni Szekszárdért, a szekszárdiakért. <extray

TEOL/V.M. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!