Sport

2014.07.27. 22:02

Könnyedén verte a Paks a meglepően gyenge ETO-t

Az MVM-Paks két bombagóllal nyert a Győri ETO FC ellen az OTP Bank Liga 2014/2015-ös idényének nyitómeccsén.

TEOL/R.G.

OTP Bank Liga, 1. forduló
MVM-Paks–Győri ETO FC 2–0 (2–0).
Paks, 500 néző. V: Erdős J. Paks: Molnár P. – Heffler T., Kovács G., Gévay, Báló – Kecskés T., Tamási Zs. – Könyves (Kiss T., 87.), Bertus, Bartha – Eppel (Kulcsár D., 70.). Vezetőedző: Csertői Aurél. Győr: Kocics – Svac, Wolfe (Lipták, a szünetben), Lang, Völgyi – Kamber, Pátkai, Kronaveter (Priskin, a szünetben) – Varga R., Rudolf, Andrics (Koltai, 69.). Vezetőedző: Horváth Ferenc. Gól: Kecskés T. a 19., Heffler T. a 25. percben.

Nem várt, de annál örömtelibb győzelemmel kezdte a 2014/2015-ös idény küzdelmeit az MVM-Paks futballcsapata. Csertői Aurél együttese a bajnoki címre is esélyesnek tartott Győrt verte meg két pazar góllal. Előbb Kecskés Tamás lába sült el, jó 27 méterről, majd pedig Heffler Tibor tekert a bal felsőbe egy szabadrúgást 24 méterről. A győriekre szinte rá sem lehetett ismerni, hiába rohamozott a második félidőben válogatott támadók sokasága, még a hosszú légióskodás után hazatérő Priskin Tamás sem tudott segíteni. A Paks a második fordulóban az újonc Nyíregyháza vendége lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!