Közélet

2014.07.31. 15:51

Guinness rekordra hajtanak zenés zokniteregetésben

Másodszor rendezik meg a Sió Rock Fesztivált Pálfán sok érdekes programmal, koncertekkel. Mindenkit arra kérnek, hogy két pár zoknival jöjjön.

V. T.

Rekordkísérletre készülnek a Sió Rock Fesztivál szervezői. A második alkalommal meghirdetett fesztiválon szeretnék megdönteni a leghosszabb, zoknikkal teleaggatott szárítókötél rekordját. Nemcsak a hosszúságra mennek, hanem a közösségi élményre is, ezért egy időben fogják a zoknikat a kötélre csíptetni. Erre augusztus 9-én 16 órakor kerül sor zenei kísérettel.

Lakos Hermina ötletgazda azt mondta, a szervezés kezdetén 2324 méter volt a Guinness rekord, amit május 17-én döntöttek meg 6066 méterrel. Ez nem szegte kedvüket, hiszen a magyar rekordok regisztrátorától úgy értesültek, hogy magyar rekord még nem született ebben a témában. A rekordkísérlet sikere érdekében mindenkit arra kérnek, hogy két pár zoknival érkezzen a fesztiválra, amely egyébként ingyenes. A helyszín idén is a Sió-part lesz, ahol sok érdekes program és több koncert lesz, a közönség többek között a Lord zenéjére tombolhat majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!