Kék hírek, bulvár

2014.08.01. 08:27

Félig eszméletlenül találták meg az eltűnt idős asszonyt

Rendőrök és polgárőrök együtt keresték az eltűnt nénit Tamási határában. Több mint egy nap elteltével bukkantak rá.

TEOL

Egy helyi nő tett bejelentést Tamásiban július 23-án, mert nagymamája a reggeli órákban egy családi vitát követően sétálni ment, de nem érkezett haza. A rendőrök keresni kezdték a gyógyszeres kezelés alatt álló 69 éves asszonyt, de sötétedésig nem találták. A keresésre 12 rendőrből és 7 polgárőrből álló csoport alakult és július 24-én 10 óra 55 perckor az idős asszonyt az otthonától körülbelül 600 méterre található bokros, aljnövényzettel sűrűn benőtt területen megtalálták.

A területre csak baltával utat vágva lehetett bejutni. A néni félig eszméletlen állapotban volt, ezért a rendőrök mentőt hívtak. Az asszonyt a mentők rendőri segítséggel felvitték a betonúton várakozó mentőautóhoz, majd kórházba vitték, ahol megállapították, hogy komolyabb sérülése nem keletkezett - tájékoztatta a TEOL-t Huszti Gábor r. főhadnagy, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!