Sport

2014.08.13. 19:29

Egy félidőn át helytállt a Szekszárd a DVSC ellen

Sokáig jól tartotta magát a Tolle UFC Szekszárd a hatszoros kupagyőztes Debrecen ellen a Magyar Kupában, de végül 3–0-ra nyert az esélyesebb vendégcsapat.

TEOL/R.G.

A tartalékosan felálló, tucatnyi kulcsemberét és vezetőedzőjét, a Zürichben a Young Boys bajnoki meccsét megleső Kondás Elemért is nélkülöző DVSC az első félidő hajrájában Seydi góljával törte meg az UFC ellenállását, majd a második félidő elején két gyors góllal eldöntötte a továbbjutást.

Magyar Kupa, 1. forduló
Tolle UFC Szekszárd–DVSC-TEVA 0–3 (0–1).
Szekszárd, 800 néző. Vezette: Botló B. (Viszokai, Iványi I.). Szekszárd: Horváth B. – Pap Miklós (Arena, 73.), Márton E., Rátkai, Zsók J. – Rigó, Deli D. (Micskó, a szünetben), Lógó, Vucskovics – Csovics (Fábián D., 83.), Hernády. Edző: Kvanduk János. Debrecen: Polekszics – Nagy Z., Morozov, Brkovics (Dombi, 77.), Vadnai – Ferenczi J., Ludánszki, Damahou, S. Bouadla (Sós, 73.) – Tisza, Seydi (Bereczki, 68.). Mb. edző: Sándor Tamás. Gólszerző: Seydi (0–1) a 47., Seydi (0–2) az 57., Brkovics (0–3) a 61. percben. Jó: Rigó, Rátkai, Márton E., Vucskovics, illetve Seydi, Ferenczi J., Damahou.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!