Közélet

2014.08.18. 16:55

Reggeltől estig tartott a bajnokság

Egy héttel a II. osztályú verseny után, a Tolna Megyei Horgászegyesületek Szövetsége a hét végén – ugyancsak Bogyiszlón – megrendezte az I. osztályú csapatbajnokságot is.

TEOL/Gy.M.

A Holt-Dunán nyolc csapat versenyzői dobták be a horgot vasárnap reggel. Ott voltak a Dombóvári Városi, a Tolnai, a Paksi Atomerőmű, a Paksi Sport, a Nagydorog és Vidéke, a Bölcskei Rákóczi, a Bonyhádi Völgység és a Bátaszéki Horgász Egyesület versenyzői. Reggel 8.20-kor volt a nehéz etetés, fél 12-kor pedig, az első forduló végén a mérlegelés. A második forduló 14.30-kor kezdődött. Az eredményhirdetést este hétkor tartották.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] A Tolna megyei horgász csapatbajnokság győztese, a dombóvári csapat (Fotó: TN)
[/caption]Tolna megye horgász csapatbajnoka a Dombóvári Városi Horgász egyesület, második a Paksi Atomerőmű HE, harmadik pedig a Tolnai HE csapata. Az első három csapat trófeát és oklevelet, a tagok pedig érmet kaptak. Az első helyezett nyerte el a Tolna Megye Csapatbajnoka 2014 címet és kupát, a felnőtt I. osztályú csapatverseny első helyezettje pedig a Tolna Megye Klub Csapatbajnoka címet is.

A klubcsapat-bajnokságot a Paksi Atomerőmű HE nyerte. Fotyék János versenyfelelőstől megtudtuk, hogy nagyon jó hangulatban zajlott a verseny, a bogyiszlóiak pedig a vendéglátás terén ismét kitettek magukért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!