Sport

2014.08.18. 17:26

Nem sikerült az olimpia Sárecz Mártonnak

Sárecz Mártonnak nem sikerült jól a nankingi ifjúsági olimpia: a Gemenc JK 66 kilogrammos versenyzője mindkét meccsét elveszítette, így helyezetlenül zárt.

TEOL

A 17 éves szekszárdi Sárecz erőnyerőként az amerikai Adonis Diaz ellen már a legjobb nyolc közé jutásért léphetett szőnyegre az ifjúsági olimpián. A rajt nem sikerült, Diaz ugyanis ipponnal nyert. A nankingi viadalon teljes vigaszágas rendszerben küzdenek a fiatalok, így Sárecz Márton annak ellenére kapott javítási lehetőséget, hogy Diaz veszített a negyeddöntőben.

A vigaszágon a fehérorosz Minkov volt az ellenfél, aki egy jukóval győzött, így a magyar versenyző számára véget értek az egyéni küzdelmek. Sárecz mentségére szóljon, hogy az olimpia legnépesebb súlycsoportjában, huszonegy induló között szerepelt, ugyanezen a napon az 55 kilogrammos férfiak küzdelmeiben hatan, a 44 kilós hölgyeknél pedig heten indultak.

Eredmények. 55 kg: 1. Baurzsan Zantajev (kazah), 2. Natig Gurbanli (azeri), 3. Oguzhan Karaca (török), 3. Jorre Verstraeten (belga). 66 kg: 1. Abe Hifumi (japán), 2. Bogdan Jadov (ukrán), 3. Szuhrob Turszunov (üzbég), 3. Vu Csi-csiang (kínai), 3. Riu Szung Van (dél-koreai).

Címkék#Szekszárd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!