Kék hírek, bulvár

2014.08.19. 15:07

Ütköztek az elkötött kocsival, majd a rendőrök láttán elfutottak

Autót próbáltak meg ellopni Pakson, augusztus 17-én. Nem jutottak messzire vele.

TEOL/I.I.

A két fiatalember betörte a jármű ablakát, kivettek az utastérből egy fényképezőgépet, majd elindultak az autóval, ám rögtön ezután nekitolattak egy, a közelben parkoló autónak. Ekkor észrevették az arra járőröző rendőröket, kiugrottak az autóból és elmenekültek.

A Paksi Rendőrkapitányság munkatársai megállapították, hogy a lopási kísérletet feltehetőleg T. I. 18, és Sz. L. 14 éves faddi lakos követte el. A két fiatalt még aznap előállították, és jármű önkényes elvétele bűntett, valamint lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak ellenük eljárást. Mindketten beismerő vallomást tettek.

A gyanúsítottak kihallgatásuk során megnevezték harmadik társukat, továbbá elmondták, hogy egy másik, a közelben parkoló autó hátsó ablakát is betörték, hogy azzal távozzanak Paksról, de azt az autót a kormányzár miatt nem tudták elindítani.

Bevallották továbbá, hogy egy motorkerékpárt is megkíséreltek ellopni, de mivel azt sem tudták beindítani, így egy utcával odébb elrejtették. A motort a rendőrség megtalálta és lefoglalta, tájékoztatta lapunkat Molnár Ágnes a főkapitányság sajtószóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!