Közélet

2014.08.21. 16:56

Ne álljon meg ezeken a helyeken, mert elviszik az autóját!

Több utcában is megállási tilalom lesz érvényben Pakson a szombati, Újpest FC elleni bajnoki összecsapás (16.30) idején.

TEOL

A rendőrség tájékoztatása szerint 13 és 20 óra között a Toldi és a Sport utcában, valamint a Fehérvári út Pacsirta utca és Toldi utca közötti szakaszán mindkét irányból megállási tilalom lesz érvényben. Az autósokat arra kérik, hogy járműveikkel ne parkoljanak a jelzett területen. A Toldi és a Sport utcába csak a lakcímigazolásra szolgáló okmányok felmutatásával juthatnak be az ott lakók. A szabálytalanul parkoló gépjárműveket a rendőrség elszállíttatja.

A találkozón – ahogy az elmúlt években rendszeresen – közel telt ház várható, így mindenképpen érdemes elővételben megváltani a belépőket. Fontos tudni, hogy a helyszínen egy regisztrációs jegy kiállítása személyenként egy percet vesz igénybe, így egy pénztár egy óra alatt hatvan jegyet tud kiadni.

A tikettek megvásárlására és a szeptember 15-től kötelező szurkolói kártya kiválására a klubházban nyílik lehetőség pénteken 14 és 18 óra között, de a pénztárak már szombaton 10 órakor kinyitnak a stadionnál. Az Újpest drukkereinek is ajánlott a vendégszektorba szóló jegyek elővételben való megváltása!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!