Kék hírek, bulvár

2014.08.22. 13:12

Hajnali három órakor támadták meg a fiatalokat az utcán

Egy szekszárdi fiatalkorú fiú tett feljelentést a rendőrségre, mivel augusztus 21-én, 2 óra 50 perc körüli időben ismeretlen tettesek bántalmazták őt és két barátját Szekszárdon.

TEOL

A sértett a helyszínre érkező rendőröknek elmondta, éppen egyik ismerőse után igyekezett az utcán, amikor kiabálásra lett figyelmes, majd amikor a hang irányába fordult, valaki többször is megütötte. Eközben látta, hogy a három fős társaság másik két tagja a barátait bántalmazza – mondta el hírportálunknak Molnár Ágnes megyei sajtószóvivő.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőket, K. A. 18 éves medinai, valamint F. M. 33 éves, és K. A. 38 éves szekszárdi lakosokat. A férfiakat előállították, és csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. K. A., F. M. és K. A. a terhükre rótt bűncselekményt tagadták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!