Közélet

2015.05.14. 14:14

Egy leukémiás kislány gyógyítására ajánlotta fel cipőjét Böde Dániel

Egy leukémiával küzdő paksi kislánynak igyekszik segíteni a Paksi FC.

V.T.

A Paksi Futball Klubnál – mint honlapjukon is írják – hagyomány, hogy a labdarúgók igyekeznek maguk is segíteni beteg, elesett, rászoruló embereknek, és a saját erejű gyűjtés mellett a szurkolókat, más klubokat buzdítanak erre.

Ezúttal egy törzsszurkoló család gyermekének betegsége indította el az összefogást: Feil Eszter és szülei évek óta szinte minden alkalommal ott vannak a hazai meccseken. Amikor kiderült, hogy akut leukémiát diagnosztizáltak nála, úgy döntöttek, hogy a Fradi-meccs végéig gyűjtenek Eszter gyógykezelésére, belső körben az öltözőben és a klubházban, valamint a mérkőzés alatt a stadionban, a szurkolók számára elhelyezett perselyekben.

A klub egykori játékosa Böde Dániel a góllövő futballcipőjét ajánlja fel, hogy segítsen a kislányon. – Amikor meghallottuk a hírt, a srácokkal gyűjtést szerveztük az öltözőben, de ezen felül szeretném még a fradisták segítségét is kérni. Szeretném licitre bocsátani azt a stoplis cipőmet, amelyben több bajnoki meccsen is pályára léptem, sőt, gólt is lőttem, így talán még nagyobb az értéke – mondta a fradi.hu-nak. A licit 50 ezer forintról indult és a Paks elleni találkozó végéig, tehát május 16-ig tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!