Kék hírek, bulvár

2015.07.17. 18:27

Hajléktalant bántalmazott a fiatalkorú

Súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a büntetlen előéletű, húszéves vádlottal szemben a Szekszárdi Járási Ügyészség.

TEOL

A férfi február óta betanított munkásként dolgozik, korábban azonban munkanélküli volt. Egy társával együtt még 2013. január 3-án a délutáni órákban a Kiskorzó téren szóváltásba került egy hajléktalannal, akit korábbról ismert és haragosának tartott. Miközben a sértett pizzát evett, az akkor még fiatalkorú vádlott hátba rúgta őt, amitől a földre esett. A földön támaszkodó sértettet még legalább egyszer megrúgta, majd a vádlott társa is bántalmazta őt. A bántalmazás következtében a sértett orrcsonttörést, valamint zúzódásos és hámhorzsolásos sérüléseket szenvedett, amelyek 8 napon túl gyógyulnak.

A Szekszárdi Járási Ügyészség a vádemelést 2014-ben elhalasztotta, de mivel a vádlott az agressziókezelési tréningen többnyire nem vett részt, most vádat emeltek ellene. Az ügyészség közérdekű munka kiszabását indítványozza – tájékoztatott Himmelné dr. Ökrös Magdolna ügyészségi sajtószóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!