Közélet

2015.09.23. 18:24

A százhúszból húsz fideszes tarthatta meg tagságát

Hirt Ferenc országgyűlési képviselő elnökletével alakult újjá a paksi Fidesz szervezet. A mostani húszfős létszám töredéke a korábbinak.

Vida T.

Az elnök hangsúlyozta, hogy önjelöltekre, olyanokra, akik az ajtón kilépve kibeszélik a történteket, nincs szükség. – Nagy nap ez a paksi Fidesz életében – húzta alá Hirt Ferenc, aki szerint tekintettel a közelgő beruházásra, Paksnak óriási szüksége van egy erős, kiegyensúlyozott Fideszre, aki nem rombol, hanem épít, aki nem mondja meg, hogy ki milyen pozíciót tölt be az atomerőműben, vagy a vízműben. – A Fidesz Pakson nem lehet ellenzékben és Paks sem lehet a Fidesznél ellenzékben – szögezte le.

Felidézte, hogy az önkormányzati választásokon elszenvedett csúfos vereség miatt 2015. áprilisában megszüntették a paksi csoportot. – Sok munkát fektettem abba, hogy minden tagnál megvizsgáljam, tudunk-e együtt dolgozni. Húszan maradtak a százhúszból, ők megtarthatták a tagságukat, a többieké megszűnt – részletezte az elnök, aki mellett három alelnök alkotja az új vezetőséget. Bordács József, Leber Ferenc és Kozmann György tölti be ezeket a posztokat, mindhármuknak jól körülhatárolt feladata lesz, aminek részleteiről még nem esett szó. Arról viszont igen, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott politizálást tűztek célul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!