Sport

2016.08.13. 19:52

Továbbra is nyeretlen idén a PFC

Az első félidő elején Hahn János révén vezetést szerzett a Paksi FC a Bp. Honvéd otthonában, majd a szünet után két büntetővel fordított a fővárosi együttes, amely a második után egy perccel még egyszer betalált az emberhátrányba kerülő atomvárosiaknak.

teol.hu

OTP Bank Liga, 5. forduló
Bp. Honvéd–Paksi FC 3–1 (0–1). Budapest, v: Solymosi (ifj. Varga G., Becséri). Bp. Honvéd: Horváth A. – Botka, Lovric, Kamber (Vasziljevics, 51.), Bobál D. – Hajdú Á. (Vernes R., 64.) – Holender (Baráth, 75.), Gazdag D., Hidi, Koszta – Eppel. Vezetőedző: Marco Rossi. Paks: Kemenes – Kulcsár D., Gévay, Lenzsér, Báló – Papp K. – Koltai (Fejős, 68.), Kecskés, Bertus, Haraszti (Jelena, 68.) – Hahn. Vezetőedző: Csertői Aurél.
Gól: Eppel (67., 77., mindkettőt 11-esből), Vasziljevics (78.), illetve Hahn (16.)
Sárga lap: Botka (25., buktatta Harasztit), Vasziljevics (74., visszarántotta Fejőst), Vernes (84., törlesztett Báló felé), illetve Kecskés (13., akasztotta Hidit), Lenzsér (45+1, buktatta Eppelt), Gévay (56., lerántotta Eppelt), Kulcsár D. (65., Kosztát lökte), Kulcsár D. (76., Eppelt buktatta), Báló (81., megrúgta Kosztát). Kiállítva: Kulcsár D. (76.).

16. perc: Haraszti Zsolt tekert be balról egy szögletet, amit Horváth András először kiöklözött, az ismétlés után felszabadítottak a védők. Koltai Tamás visszatett labdája Hahn Jánost nem találta lesen, aki pedig okosan, a rá kimozduló kapus feje fölött a kapu jobb oldalába emelte a labdát (0–1).
67. perc:
Kulcsár Dávid szabálytalankodott a tizenhatoson belül Koszta Márkkal szemben, a megítélt büntetőt Eppel Márton értékesítette (1–1).
77. perc:
Kulcsár Dávid buktatta az ötösön Eppel Mártont, a sértett pedig értékesítette a büntetőt (2–1). Kulcsár a szabálytalanságért piros lapot kapott.
78. perc: Gazdag Dániel jobb oldali beadását fejelt 8 méterről a kapu jobb oldalába Dusan Vasziljevics (3–1).

Csertői Aurél: – Az első félidő után óriási csalódás, hogy vesztettünk. Már akkor el kellett volna döntenünk a mérkőzést, hiszen több lehetőségünk is volt. Erővel bedaráltak bennünket. Nem akarunk összeesküvés-elméleteket gyártani, de mostanában a kétes szituációk megítélésénél soha nem ítélnek a mi javunkra. Nem magamat féltem, hanem a csapatot és Paks városát. Igyekszünk még jobban játszani, hogy ezt is el tudjuk viselni. Ezt a tendenciát már tavasszal is megfigyelhettem. Ami pedig az új szabályokat illeti, úgy látszik azok sem vonatkoznak ránk – olvasható a vezetőedző értékelése a paksifc.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!