Közélet

2017.02.25. 09:41

Nem változott a sporttámogatás összege Tolnán

A tavalyival egyező összegű támogatást kap a várostól a hat kiemelt tolnai sportklub, így döntöttek a képviselők.

S. K.

A tolnai női NB I-es futsalcsapatot működtető Tolna-Mözsi Sportszervező Nonprofit Kft. kérte, hogy a társaságot is vegyék fel a kiemelt sportszervezetek körébe. A kft. egyben pályázatot nyújtott be sporttámogatásra. A testület nem támogatta a társaság kérelmét.

A 12,59 millió forintos keretből idén is 9,5 millió jut a sportklubok támogatására, 3,09 millió a városi tulajdonú, de sportegyesület által működtetett létesítmények üzemeltetésére. A Tolnai Kajak-Kenu SE 2,2 millió forintot, a Tolna-Mözsi Futsal SE 1,4 milliót, a Tolna Kézilabda Club 2 milliót, a Tolna Városi Futball Club 2,2 milliót, a Fastron Asztalitenisz Club 700 ezret, a Tanren Karate SE 1 millió forint támogatást kap. A kajakház üzemeltetésére a kajak klubnak 670 ezer forintot, a városi sporttelep üzemeltetésére a futball klubnak 2,42 millió forintot biztosítanak. A gyermek- és tömegsportot idén is 800 ezer forinttal támogatja a város.

S. K. -->

Címkék#Tolna-Mözs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!