Kék hírek, bulvár

2017.03.22. 12:05

Munkagép alá bújt a zseblámpával világító rendőrök elől a férfi

A dombóvári férfi telephelyről akart gázolajat akart leszívni az egyik gépről.

TEOL

Egy dombóvári férfi tett bejelentést a rendőrségre 2017. március 21-én 22 óra 7 perckor, mivel a szomszédjában lévő telephely irányából üvegcsörömpölést hallott.

A rendőrök a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy ismeretlen tettes az egyik gépből gázolajat kísérelt meg eltulajdonítani. Az egyenruhások a helyszínt átvizsgálták és megtalálták az elkövetőt is, aki egy munkagép alá rejtőzött. A férfit előállították, a bűncselekményhez használt eszközöket lefoglalták – tájékoztatta a TEOL-t Huszti Gábor, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A rendőrök a 31 éves dombóvári férfit lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított a lopás kísérletét beismerte.

Az ügyben a további eljárást – a terhelt szabadlábon hagyása mellett – a Dombóvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!