Kék hírek, bulvár

2017.04.21. 09:39

Ismeretlen női holttest azonosításához kér segítséget a rendőrség

Csütörtök reggel ismeretlen holttestre találtak Szakályban. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki az elhunyt nő kilétével kapcsolatosan információval rendelkezik, jelentkezzen.

TEOL/ SZ. Á.

Nem helybeli, vélhetően nem is környékbeli

– A helybeliek megdöbbentek, amikor megtudták, hogy Szakály belterületén egy holttest feküdt – mondta el lapunknak Törő Péter, a község polgármestere. – Korán kelő vagyok – folytatta a település vezetője – , reggel éppen mentem a boltba, ahol is az eladók közölték, hogy mivel szembesültek. Ugyanaz merült fel bennem, ami mindenki másban: ki lehet, miért halt meg, miért éppen itt és így tovább. Egyelőre nem ismerjük a válaszokat és olyan nyomról sem tudunk, amin el lehetne indulni. Az bizonyosnak tűnik, hogy az elhunyt nem helybeli, sőt, azt gondoljuk, nem is környékbeli. Találgathatunk ugyan, de nincs értelme. Tartjuk a kapcsolatot a rendőrséggel, bízunk benne, hogy mielőbb megoldják az ügyet.

A polgárőrnek is volt feladata

Szabó Zsolt, a szakályi Polgárőr Egyesület elnökhelyettese korán reggel, édesanyjától értesült a halálesetről. Aznapi tapasztalatai szerint a településen többféle információ keringett a tragikus esetről, de ezek csak találgatások. Ahogy mindenki mást, őt is megdöbbentette, hogy egy ilyen kis településen ez megtörtént: ráadásul – jelenlegi ismereteink szerint – szemtanúk nélkül.

– Egyesületünkre is hárult egy szomorú tennivaló – közölte Szabó Zsolt. – A lefolytatott azonosításnál egyik tagtársunk is jelen volt. Nem ez volt az első ilyen jellegű feladatunk: pár éve egy hölgy vetette magát a vonat elé, akkor én mentem azonosítani. Ez a lehető legrosszabb, de elkerülhetetlen kötelesség.

A mentőszolgálat munkatársai tettek bejelentést a rendőrségre, mert 2017. április 20-án 5 óra 27 perckor helyi lakosok Szakály belterületén, egy élelmiszerüzlet előtt egy ismeretlen női holttestet találtak. A rendőrség az elsődleges vizsgálatok alapján a halálesettel kapcsolatosan az idegenkezűséget kizárta, viszont az elhunyt nő személyazonossága továbbra sem ismert. [caption id="" align="alignleft" width="650"] Fotók: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (police.hu)
[/caption]

A nő 50-60 év körüli, 167 centiméter magas, sovány testalkatú, kb. 50-55 kg, barna rövid hajú, barna szemű, hiányos fogazatú. Fekete-szürke színű kopott Lowa Goretex bakancsot, kék színű Indigó márkájú farmernadrágot, fekete színű hosszú ujjú női blúzt, virágmintás, hosszú ujjú kardigánt, 3/4-es fekete színű esőkabátot viselt.

A rendőrök az adatgyűjtés során megállapították, hogy a nő 2017. április 19-én 22 óra 30 perc körüli időben Szakály központjában tartózkodott.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a személyleírás, vagy a ruházatról készített képek alapján az elhunyt nő kilétével kapcsolatosan információval rendelkezik, vagy a fenti időben Szakály településen látta, hívja a 06-74/501-100 telefonszámot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöldszámon, vagy a 112 központi telefonszámon.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!