Kék hírek, bulvár

2017.06.19. 10:35

Súlyosan megsérült a sofőr, aki betonhídnak ütközött autójával

Az elmúlt 24 órában két baleset történt a megyében. Az egyik súlyos sérüléssel járt, a másikban nem sérült meg senki.

TMRFK

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Fotó: TMRFK
[/caption]

Simontornyán vasárnap 22 óra 43 perckor egy 25 éves helyi férfi nem az útviszonyoknak megfelelően vezette járművét, ezért a személygépkocsival lehajtott az útról, majd egy ingatlan előtt lévő betonhídnak ütközött. A baleset következtében a személygépkocsi vezetője súlyosan megsérült, a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték – tájékoztatta portálunk Huszti Gábor, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A rendőrök helyszíni szemlét tartottak, a baleset körülményeit a Tamási Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya vizsgálja.

Szekszárdon szintén vasárnap 20 óra 20 perckor egy személygépkocsi vezetője úgy indult el járművével, hogy nem adott elsőbbséget az úton közlekedő másik autónak, ezért összeütköztek. A baleset következtében nem sérült meg senki, de anyagi kár keletkezett. A balesetet okozó járművezető a felelősségét elismerte, ezért a rendőrök helyszíni bírságot szabtak ki.

Vezető baleseti okok közé tartozik a gyorshajtás, valamint az elsőbbségadási kötelezettség elmulasztása. A közlekedési balesetek megelőzésének leghatékonyabb módja, ha a közlekedés résztvevői betartják a szabályokat – hívja fel a figyelmet a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Fotó: TMRFK
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!