Kék hírek, bulvár

2017.06.25. 20:45

Délután újra lecsapott a vihar Tolna megyére

A vasárnap késő délutáni vihar leszakadt faágakat hagyott maga után megyeszerte, tájékoztat a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

TEOL

A közlekedést akadályozták a 61-es úton, Tamási és Iregszemcse között leszakadt faágak, amiket a tamási önkormányzati tűzoltók távolítottak el és szüntetétk meg ezzel a balesetveszélyt.

Pakson a Cecei úton úttestre dőlt egy fa, itt a város hivatásos tűzoltói avatkoztak be, csakúgy, mint a 6-os út 114-es kilométerénél, illetve néhány kilométerrel távolabb is, ahol teljes szélességében le kellett zárni a 6-os főút forgalmát az autók haladását akadályozó, útra  dőlt fák miatt. Bölcskére is a paksi tűzoltókat riasztották, ahol villanyvezetékre dőlt fákat kellett eltávolítaniuk.

Gyönkre a szekszárdi tűzoltókat riasztották, ahol a Táncsics utcában egy fa dőlt az úttestre.

Dombóvár Petőfi utcájában egy hársfa ága szakadt le és mintegy hat méter magasságban lógott, veszélyeztetve az arra közlekedőket. Itt a dombóvári hivatásos tűzoltók avatkoztak be.

Tamásiban a Hársfa utcában egy erdélyi turistabusz hajtott az árokba. A járművön harminc-negyven utas tartózkodott, közülük senki nem sérült meg. A bajba került autóbuszt a tamási önkormányzati tűzoltók vontatták ki az árokból.

A reggeli, kora délelőtti viharról készült cikkünket ITT érik el!

Az olvasóink által a rendelkezésünkre bocsátott videókat és fotókat pedig ITT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!