Ország-világ

2007.01.29. 10:32

Egy szép álommal megint kevesebb

Nem került a legjobb nyolc közé férfi kézilabda válogatottunk a németországi világbajnokságon, miután 26-25-re kikapott Oroszország csapatától. Vesztett meccs után még halvány esély volt a továbbjutásra, de a csoportutolsó Csehország nem tudta legyőzni Dániát, így fiaink már csak a Szlovénia ellen bizonyíthatnak a kilencedik helyért.

BAMA

Amikor a himnuszok alatt feltűnt Puljezevics összetéveszthetetlen alakja, megkönnyebbültünk. Amikor az első percben Iváncsik Tamás orrsérülést szenvedett, idegesebbek lettünk. Amikor Nagy László két gólt is akasztott az oroszok kapujába, úgy tűnt, nem lesz gond. Amikor Ivanov emberhátrányból is betalál, jött az elkeseredés. És még csak az első negyedórán voltunk túl...

A magyar csapatnak egy pontot kellett volna szereznie az oroszok ellen, hogy - saját erejéből - legyen esélye az első hét közé kerülni, és így az olimpiára jutásért játszani. A félidőben még nekünk állt a zászló, hiszen hárommal vezettünk. Az oroszok azonban a második játékrész ötödik percében egyenlítenek, és innentől nem volt megállás. Néhány másodperccel a vége előtt az egál még megvolt - ám jött Koksarov, és mint oly sokszor a meccs során, szélről betalált, összetörve ezzel álmainkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában