Ország-világ

2007.05.02. 14:24

Továbbra is életveszélyes a sérült fiú állapota

Továbbra is életveszélyes állapotban van az a kisgyerek, akit újra kellett éleszteni, miután megsérült a főváros XVIII. kerületében történt légvárbalesetben - közölte az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézet megbízott főigazgatója.

BAMA

A gyermek állapota továbbra is "súlyos, életveszélyes, illetve jelenleg válságos" - olvasható Szita János közleményében. A gyerek akkor sérült meg, amikor a XVIII. kerületi Nagybecskerek utcai sporttelepen a szél kedden felkapott egy felfújható várat, és azt egy rácsos korlátnak csapta. A gyermek súlyos koponyasérülést szenvedett. A Budapesti Rendőr-főkapitányság korábbi közlése szerint a balesetben további hat személy súlyos, illetve könnyebb sérülést szenvedett.

A sporttelepen majálisozók közül a felállított felfújható váron több család, gyerek játszott. A balesetben a rendőrség adatai szerint egy gyermek életveszélyesen sérült, egy másik gyermek súlyos sérüléseket szenvedett. Egy kismama és négy gyermek könnyebben sérült.

(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában