Ország-világ

2007.05.24. 10:11

Janics Natasa nem jelent meg Szolnokon

Janics Natasa nem jelent meg a holt-Tisza-parti bázison, azaz nem kíván visszatérni Fábiánné Rozsnyói Katalinhoz

BAMA

Kedden ultimátumot kapott a Magyar Kajak-kenu Szövetség elnökségétől az olimpiai, világ-, és Európa-bajnok Janics Natasa. Ha szerdán 15 óráig edzésre nem jelentkezik Fábiánné Rozsnyói Katalin edzőnél a szolnoki edzőtáborban, vagy nem tér vissza a csapathoz, akkor csak abban a számban indulhat a nemzetközi eseményeken, melyen kivívja az indulás jogát.

Janics Natasa nem jelent meg a holt-Tisza-parti bázison, azaz nem kíván visszatérni Fábiánné Rozsnyói Katalinhoz. A hírek szerint Janics jelenleg szülőfalujában, a vajdasági Bácskapalánkán pihen, így csak telefonon tudtak vele egyeztetni az illetékesek.

- Janics Natasát a vőlegénye érte utol telefonon, és tájékoztatta az elnökségi ülésen elhangzottakról. Natasa a korábbi feltételekkel nem akar visszatérni Fábiánné csapatához, mivel úgy gondolja, Szegeden minden adott az ideális felkészüléshez - nyilatkozta Petrovics Kálmán, a Démász-Szeged igazgatója, majd hozzátette - Mi elfogadjuk a döntését, ezáltal megköszönjük Fábiánné munkáját és lezártnak tekintjük ezt a korszakot. Mostantól minden erőnkkel arra törekszünk, hogy új edzővel, új csapatot építsünk, és megtaláljuk a lehető legjobb megoldást sportolóink számára.

Janics eddig 200 m egyesben kvalifikálta magát a június 27-én kezdődő, spanyolországi Európa-bajnokságra, de a június 8-10-én sorra kerülő szegedi országos bajnokságon elvileg 500 m egyesben és - ha megfelelő társat talál magának - párosban is megpróbálhatja kivívni a csapattagságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában