2015.10.29. 13:45
Legjobb séfünk az olvasónk: elkészült a 9. Tolnai Népújság-szakácskönyv
Immáron a kilencedik Tolnai Népújság-szakácskönyv elkészítésébe vágtunk bele, olvasóinkkal közösen.
Blank book template.
Fotó: Getty Images/iStockphoto
Az idei album újdonsága, hogy nem egy-egy receptet, hanem háromfogásos ételsorokat kértünk olvasóinktól. A szakácskönyvben nyolc fejezetben mutatjuk be a szakmai zsűri által legjobbnak tartott ételsorokat.
A fejezetek: ételsorok minden napra; a tavasz, a nyár, az ősz, a tél ételsorai; a leggyorsabban, legolcsóbban elkészíthető menük; megmaradt ételekből újragondolt menük; ételsorok a nagymama receptjei alapján; menük a mai fiatalok szájíze szerint, nemzetiségek ételsorai; gluténmentes, csökkentett szénhidráttartalmú, paleolit ételsorok.
Az MNGSz olimpiai és világbajnok szakácsai, cukrászai az eddigiekhez hasonlóan elkészítették a receptek alapján az ételeket. A könyvbe olyan receptek kerültek be, amelyek alapján otthon is főznek a háziasszonyok vagy a családfők, esetleg a gyermekek a családnak?
Ára 3990 Ft. A Tolnai Népújság előfizetőinek 1590 Ft.
Megvásárolható: Tolnai Népújság, Szekszárd, Liszt Ferenc tér 3.
Megrendelheti továbbá kolléganőnktől: Váradiné Piroska, 06-74/511-503 vagy piroska.varadine@mediaworks.hu