Ország-világ

2016.05.04. 09:14

Minipolisz, a gyerekváros

Légy Te is egy napra felnőtt az ÁRKÁDBAN!

TEOL

Május 2–29-ig ismét érdekes interaktív kiállítással készülünk Önöknek. Minipolisz a gyerekek egyik örök kívánságát hivatott teljesíteni, a kicsik a felnőttek mindennapjaiba kóstolhatnak bele.

Melyik gyerek ne szeretné kipróbálni, milyen is lehet a televízióban dolgozni? Van-e olyan kisfiú, aki ne álmodozna autókról, vagy ne érdeklődne az autószerelés iránt? Minden kisgyerek szívesen sertepertél a konyhában és a kertben is a felnőttek körül, egy ház felépítése és kicsinosítása pedig egyenesen maga a csoda.

Gondoljunk csak a legóra vagy az építőjátékokra, a modellezésre. Minden gyerek szívesen alkot, s valamennyien fantáziálnak is arról, hogy tűzoltók, festők, színészek, orvosok lesznek majd, ha felnőnek, hogy csak néhányat említsünk a hőn áhított szakmákból.

Az ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpontban megrendezett interaktív kiállítás keretében a gyerekeknek most lehetőségük nyílik arra, hogy különböző szakmákban kipróbálhassák magukat.

Az „ÁRKÁD Minipolisz” elnevezésű kiállítás 2016. május 2. és 29. között kerül megrendezésre az ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpontban, ahol 6 különböző tematikájú házikó kerül felállításra. A házikókba belépve a gyerekek hirtelen autószerelő műhelybe, konyhába, kertészetbe, tv-stúdióba vagy éppen egy építkezés közepébe és egy festőműhelybe csöppenhetnek.

A megfelelő munkaruha felvétele után, animátorok segítségével máris autószerelőkké, kertészekké, virágkötőkké, virágbolti eladókká, konyhafőnökökké vagy éppen festőművészekké válhatnak. Az elvégzett és leigazolt munka után következhet a kiérdemelt fizetség. Délelőttönként szervezett óvodai és iskolás csoportokat várunk, a délután pedig a családoké.

Indulhat a játék, ideje beköltözni Minipoliszba! Erre mindennap van lehetőség, ugyanis újra nyitva tartunk vasárnap is!
Bővebb információ:
www.arkadpecs.hu

ÁRKÁD Pécs, Együtt az igazi!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában