Névtár - Fehérvári Tamás

Közel tízmilliárd forint felhasználásáról határoztak

május 10. 08:15

A gazdaság élénkítését, a foglalkoztatás erősítését, a lakosság komfortérzetének növelését szolgálják a TOP-os pályázatok. Ezúttal 64 pályázat kedvező elbírálásáról számolt be a megyei önkormányzat.

A horvát bán születésének 251. évfordulójára emlékeztek

május 3. 10:55

Franjo Vlaąić bán tavaly felállított mellszobránál tartott megemlékezést a napokban a Dombóvári Horvát Nemzetiségi Önkormányzat a Dombóváron született bán születésének 251. évfordulóján.

Fehérvári Tamás nem adta fel, küzdött és győzött

március 3. 16:51

Ez a munkanap is úgy kezdődött, mint a többi. Fehérvári Tamás hétfőn reggel beült autójába, hogy otthonából, Dombóvárról Szekszárdra vezessen. A megyei közgyűlés elnöke számtalanszor megtette már ezt az utat, ami most is eseménytelennek ígérkezett.

Potápi: nemet kell mondani a kényszerbetelepítésre

szeptember 14. 09:34

Nem csupán Magyarország, hanem a határokon túl élő magyarság szempontjából is fontos, hogy az október 2-i népszavazáson nemet mondjunk a kényszerbetelepítésre – jelentette ki Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár tegnapi dombóvári sajtótájékoztatóján.

Tolna megyéért díjat kapott Horváth István

szeptember 1. 20:26

I. Lipót császár 317 éve szeptember elsején adományozott pecséthasználati jogot Tolna megyének. Erre emlékezve, a Megyenapon minden évben ünnepi közgyűlést tart a Tolna Megyei Önkormányzat, ahol elismeréseket adnak át azoknak, akik hosszú ideje tartó tevékenységükkel megyénk gyarapodását szolgálják. Az ünnepséget idén Szekszárdon, a Vármegyeházán rendezték.

Konzorcium a munkahelyekért

augusztus 6. 16:45

Támogatási szerződést kötött Fehérvári Tamás, a megyei közgyűlés elnöke és Fehér János, a Magyar Államkincstár megyei igazgatója a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében kiírt foglalkoztatási pályázat megvalósítása érdekében, tájékoztatta lapunkat Tóth Róbert, az elnöki kabinet munkatársa.

Őszre elkészül a Kölesd-Paks összekötő út

május 23. 20:06

Október közepére elkészül a Kölesd-Paks összekötő út. Ez a 15,4 kilométeres szakasz a legjelentősebb tétel a „Komplex útfelújítási program Tolna megyében” programba sorolt mellékutak közül.

Marketingstratégiát fogadott el a Közgyűlés

május 13. 16:53

A 2020-ig tartó fejlesztési ciklusra vonatkozó megyei marketingstratégia volt a Tolna Megyei Közgyűlés ülésének egyik leghangsúlyosabb témája – tájékoztatott Tóth Róbert kommunikációs referens.

Gyümölcsöző kapcsolatot várnak

május 11. 08:17

Sikerrel zárult Tolna megye és a Közép-Boszniai Kanton kormányzatának együttműködését célzó tárgyalás, mondta az erről tartott tegnapi sajtótájékoztatón Fehérvári Tamás, a Tolna Megyei Közgyűlés elnöke.

Több mint 50 kilométernyi út újul meg Tolna megyében

május 10. 09:41

Hatvankilenc milliárd forintos hazai forrásból országszerte 444 kilométer főúti és 119 kilométer mellékúti szakasz újul meg. A felújítások eredményeként több térség elérhetősége javul, csökkennek az utazási idők.

1. oldal 2. 3. 4. 5.
Előző
 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Következő

Mai horoszkóp

 • A barátság és a munkája során számos kapcsolatot köt. Sikersorozat következik életében. Szívügyek terén boldog, s bizakodó lehet.
Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz
Mérleg Skorpió Nyilas Bak Vízöntő Halak
Megyei Piactér