hírek, képek, témák - Bács - Kiskun - Baja és környéke

Számot adtak az Evangéliumból

2014. április 14.

Baja  | Április első hétvégéjén rendezték Baján a főegyházmegyei hittanverseny döntőjét. A rangos versenyen 11 kerületből 20 településről 93 diák versenyzett.

Tizennégy szír határsértőt fogtak el

2014. április 13.

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában két könnyű sérüléssel járó, valamint hét anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.

Veteránparádé a körúton

2014. április 13.

Veteránparádé a körúton

Kecskemét  | A veteránautós találkozó előtt szombaton Kecskemét belvárosában tettek tisztelgő kört azok az oldtimer autósok, akik tavaly alapították meg a Hírös Veteránjármű Sportegyesületet.

Újabb hidegfront érkezik

2014. április 13.

Újabb hidegfront érkezik

A következő hét időjárása nem a kellemes, tavaszi időjárás jegyében fog telni, hétfőn északnyugat felől ugyanis erős hidegfront éri el az országot, amely mögött több hullámban is meglehetősen hűvös levegő árasztja el térségünket.

Nagyon sokba kerülhet, ha korán dobjuk el a vonatjegyet

2014. április 13.

Ellenőrzések | Vasútőrök és a rendőrség munkatársainak segítségével tart fokozott ellenőrzéseket a MÁV-START a budapesti fejpályaudvarokon, az intézkedés célja a menetjegyváltási hajlandóság növelése és a visszaélések számának csökkentése. A vasúttársaság becslései alapján a bliccelők évente több milliárd forintos veszteséget okoznak.

A Dunát most a bűnözéstől igyekeztek megtisztítani

2014. április 13.

Eredményesnek nevezte a tíz Duna menti országnak a héten zajló, összehangolt rendészeti ellenőrzéseit a művelet magyar koordinátora.

Jászberényi csapat nyerte az országos rendészeti versenyt

2014. április 12.

Jászberényi csapat nyerte az országos rendészeti versenyt

győzelem | Gyulán, a Harruckern János Közoktatási Intézményben rendezték meg a X. Országos Középiskolai Rendészeti Tanulmányi Verseny csapatverseny kategória országos döntőjét.

Az ablakon keresztül távozott a betörő az ékszerekkel

2014. április 12.

Az ablakon keresztül távozott a betörő az ékszerekkel

A bejelentés után fél napre elfogták a bajai nyomozók B. Frigyest, aki megalapozottan gyanúsítható egy betörés elkövetésével. A 28 éves gyanúsított nem először került gyanúba.

Csökkent a nyilvántartott álláskeresők száma márciusban

2014. április 12.

Tovább csökkent a nyilvántartott álláskeresők száma, 2014 márciusában a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat regiszterében 431 500 álláskereső szerepelt, 2,7 százalékkal kevesebb, mint az előző hónapban, és több mint 30 százalékkal kevesebb mint az előző év azonos időszakában - derül ki a Nemzeti Munkaügyi Hivatal (NMH) honlapján pénteken közzétett legfrissebb munkaerő-piaci adatokból.

Védjegyet vezetnek be a sertéshúsra

2014. április 12.

Kiváló minőségű sertéshús (KMS) védjegy bevezetésével támogatja a Vidékfejlesztési Minisztérium a sertésállomány és a sertéshús belföldi fogyasztásának növelését.

Képgalériák - Bács - Kiskun - Baja és környéke

Témák - Bács - Kiskun - Baja és környéke

1. 2. 3. oldal 4. 5. 6. 7. 8. 9.
Házhoz visszük a híreket!

Rovatok