hírek, képek, témák - Bács - Kiskun - Baja és környéke

Hosszú Katinka tizenegy számban indul

2015. november 26.

úszás | A bajai Hosszú Katinka tizenegy számban áll rajthoz az izraeli rövidpályás úszó Európa-bajnokságon.

Kiválóságok köszöntése

2015. november 26.

Kiválóságok köszöntése

KECSKEMÉT | A szerdai közgyűlés előtt adta át Szemereyné Pataki Klaudia polgármester a Kecskemét Szociális Ügyéért Díjat Trungel Ilona volt önkormányzati képviselőnek, szociális bizottsági elnöknek, a Városi Szociális Alapítvány aktív tagjának, valamint az Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthona csoportjának.

Az őrzött szálláson verte a migránsokat a biztonsági őr

2015. november 25.

Jogerősen másfél év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla szerdán egy fegyveres biztonsági őrt, aki több migránst is bántalmazott a kiskunhalasi őrzött szálláson még 2011-ben.

Többen születtek, de többen is haltak meg, mint tavaly

2015. november 25.

KSH | Az idei első három negyedévben 68 647 gyermek született, 0,7 százalékkal több, mint az előző év azonos időszakában - közölte a Központi Statisztikai Hivatal szerdán az MTI-vel.

Szigetelés gyulladt meg a házban

2015. november 25.

Kecskeméten, a Reptéri úton gyulladt ki egy házban a fűtőtest mögötti szigetelés tegnap délután. Két vízsugárral oltották el az izzó részeket a tűzoltók.

Safety-Day

2015. november 25.

Safety-Day

A kunszentmiklósi rendőrök a baleset-megelőzés jegyében szerveztek versenyt egy helyi cég alkalmazottainak, amelynek során a résztvevők játékos feladatokon keresztül mérhették össze a közlekedéssel kapcsolatos tudásukat.

Anyakönyvi hírek

2015. november 25.

kecskemét | A Petőfi Népe november 25-ei számában megjelent anyakönyvi híreket itt olvashatják.

Az autópályán kapták el az embercsempészeket

2015. november 25.

KECSKEMÉT  | Szeptemberben 100-100 eurót kínált egy ismeretlen 9 szír migráns Budapestre szállításáért egy bajai és egy kiskőrösi férfinak, de a rendőrök az autópályán lekapcsolták az embercsempészeket. Most pedig vádat emeltek ellenük.

Nosztalgikus tárlat az utasellátásról

2015. november 25.

Nosztalgikus tárlat az utasellátásról

kiskunhalas | Egykoron az ország legnagyobb vendéglátóipari cége volt az Utasellátó, ahol több mint hatezren dolgoztak. A 67 éve alapított állami vállalat ma már csak külföldön nyújt szolgáltatást és a foglalkoztatottak létszáma is 202 főre csökkent.

Új buszok érkeztek a régióba

2015. november 25.

Új buszok érkeztek a régióba

Dél-Alföld | Frissít a Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. (DAKK) a helyközi tömegközlekedésben: 31 új Mercedes Tourismo távolsági autóbuszt szereztek be.

1. 2. 3. oldal 4. 5. 6. 7. 8. 9.
Megyei Piactér