hírek, képek, témák - Bács - Kiskun - Baja és környéke

Május és augusztus között történik a legtöbb káreset

2016. május 30.

Mabisz | A május és augusztus közötti időszakban történik a legtöbb káreset, ilyenkor fizetik ki a biztosítótársaságok a legtöbb pénzt - mondta a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) kommunikációs főosztályvezetője az M1 aktuális csatornán hétfőn.

Citromsárga riasztást adtak ki a megyére

2016. május 29.

Heves zivatar és felhőszakadás veszélye miatt elsőfokú riasztást adott ki vasárnap este Bács-Kiskun megye egyes térségeire az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Zivatarok jöhetnek este

2016. május 29.

Estétől a Dunántúlon, illetve a középső országrészben várhatóan délnyugat, dél felől intenzív vagy heves zivatarok alakulhatnak ki.

Közlekedni tanultak játékosan

2016. május 29.

Közlekedni tanultak játékosan

Vasárnap szinte percenként érkeztek szüleikkel a gyerekek a kecskeméti főtéren felépített közlekedési tanpályához, ahol a kék színű MoKi plüssfigura várta a családokat.

Hosszú Katinka hat számban nyert a nyitónapon Norvégiában

2016. május 29.

Az összes szombati női versenyszámban rajthoz állt, és hétből hatban győzött is Hosszú Katinka a norvégiai Bergenben zajló nemzetközi úszóviadalon.

Külföldi út előtt figyelni kell a kisállatokra vonatkozó szabályokra

2016. május 29.

Nébih | Külföldi utazás előtt érdemes időben tájékozódni a háziállatokra vonatkozó előírásokról - mondta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Állat-egészségügyi és Állatvédelmi Igazgatóságának igazgatóhelyettese az M1 aktuális csatornán szombaton.

Higannyal szennyezett fagyasztott kardhalsteaket vonnak ki a forgalomból

2016. május 29.

Higannyal szennyezett vietnámi eredetű kardhalsteaket vonnak ki a forgalomból - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szombaton az MTI-vel.

Dárdaiékkal ünnepeltek a csanádi focisták

2016. május 28.

Dárdaiékkal ünnepeltek a csanádi focisták

ÉRSEKCSANÁD  | Régi sportvezetőknek állítottak emléktáblát, az U14-es csapat tagjai pedig átvehették a bajnokságban elért ezüstérmet szombat délután a község sportpályáján.

Rámpát kaptak ajándékba

2016. május 28.

Rámpát kaptak ajándékba

KECSKEMÉT  | Hatalmas segítséget kapott mindennapi életéhez egy kecskeméti kerekesszékes pár: társasházuk bejáratához egy acélrámpát készített a KÉSZ Csoport.

Termeli a veszteséget a hulladékszállítás

2016. május 28.

Termeli a veszteséget a hulladékszállítás

FELSŐ-BÁCSKA | A múlt évet 2,8 milliárd forint árbevétel mellett 328 ezer forint veszteséggel zárta az FHB-NP Közszolgáltató Nonprofit Kft.

Képgalériák - Bács - Kiskun - Baja és környéke

Témák - Bács - Kiskun - Baja és környéke

1. 2. 3. oldal 4. 5. 6. 7. 8. 9.
Megyei Piactér