hírek, képek, témák - Bács - Kiskun - Baja és környéke

Ördögkatlan: Nem vagyunk normálisak!

2015. július 31.

A Nemzet Színésze, Törőcsik Mari, az idén nyolcadszor megrendezett Ördögkatlan fesztivál fővédnöke, vállalkozott az eseményt népszerűsítő videóra.

Cél: felülmúlni a tavalyelőtti vb-eredményeket

2015. július 31.

Úszás  | Tizenhat magyar úszó próbál szerencsét a vizes sportok 16. világbajnokságán az oroszországi Kazanyban, ahol vasárnaptól vasárnapig zajlanak majd a medencés versenyek.

Az erdőben rejtették el a lopott terepjárót és a lopott rendszámokat

2015. július 30.

Az erdőben rejtették el a lopott terepjárót és a lopott rendszámokat

A bácsbokodi határrendészek egy erdőben magára hagyva találták meg a több millió forint értékű terepjárót és az ellopott rendszámokat.

Eltiltották a vezetéstől mégis beült a teherkocsiba

2015. július 30.

Tegnap őrizetbe vették azt a férfit, aki Katymáron úgy vezetett egy teherautót, hogy novemberig el volt tiltva a vezetéstől.

A klasszikus jazz világnapja a főtéren

2015. július 30.

Kecskemét  | Az idén 30 éves Bohém Ragtime Jazz Band magyar és osztrák vendégekkel ünnepli idén a Klasszikus Jazz Világnapját.

Telefonon zaklatták a kutyatenyésztőt

2015. július 30.

Egy békéscsabai férfi és élettársa hónapokig zaklatott telefonon egy kecskeméti kutyatenyésztőt.

Kevesebb a dinnye, de zamatos

2015. július 30.

Kevesebb a dinnye, de zamatos

Duna-Tisza köze | Más évek hozamához képest, idén csaknem harmadával adnak kevesebb termést a dinnyeindák. Kárpótlásul kitűnő zamatúvá ért a nyár legkedveltebb gyümölcse.

Megkezdődött a légi felderítés

2015. július 30.

Megkezdődött a parlagfűvel fertőzött területek légi felderítése, amelyet idén a Belügyminisztérium és a Földművelésügyi Minisztérium együttműködése alapján az Országos Rendőr-főkapitányság helikoptereivel végeznek augusztus végéig.

Törvénymódosítással tennék biztonságosabbá a biztosítási piacot

2015. július 29.

A piac biztonságosabbá tétele érdekében módosulna a biztosítási tevékenységről szóló törvény, így változnának a biztosítási titok megtartásának szabályai, és hatékonyabb lenne az adatcsere a biztosítási csalások kiszűrése érdekében - derül ki az egyes tőkepiaci és biztosítási tárgyú törvények módosításáról szóló törvénytervezetből, amely a Nemzetgazdasági Minisztérium honlapján olvasható.

A munkáltató teendői jövedelem-letiltás esetén

2015. július 29.

Magánszemély esetében a meg nem fizetett adó beszedésének egyik legkézenfekvőbb és leghatékonyabb módja a jövedelem-letiltás.

Képgalériák - Bács - Kiskun - Baja és környéke

Témák - Bács - Kiskun - Baja és környéke

1. 2. 3. oldal 4. 5. 6. 7. 8. 9.
Megyei Piactér