hírek, képek, témák - Bács - Kiskun - Baja és környéke

Van élet a tenisz után is

2014. október 29.

Van élet a tenisz után is

SZÁVAY ÁGNES | Imádja a rózsát, évekig sportolt fájdalomcsillapítókkal, élvezi, hogy gyerekekkel foglalkozhat – derült ki Szávay Ágnesről Kecskeméten.

Novembertől hosszabb lesz az út Baja és Szeged között

2014. október 29.

Sok a késés az 55. számú főút Baja és Szeged közti szakaszának felújítása miatt, ezért novembertől átírják a buszosok a menetrendet.

Harminchárom gyerekkel érkeztek a határsértők

2014. október 28.

33 gyermeket és 10 fiatalkorút helyeztek felügyelet alá, miután 38 koszovói, 6 szír, 3 palesztin és 1 pakisztáni állampolgárral szemben indítottak eljárást az elmúlt két napban.

Milliós bírságot is kaphat a trükköző étterem

2014. október 28.

ellenőrzés | A Nemzeti Adó- és Vámhivatal dél-alföldi revizorai több olyan helyet is ellenőriztek a közelmúltban, ahol ugyan az új szabályozásnak megfelelő online pénztárgépet jól láthatóan helyezték el az üzletben, a vásárlóknak azonban csak nyugtának látszó blokkot adtak.

Tönköly spagetti tételeket vontak ki a forgalomból

2014. október 28.

Tönköly spagetti tételeket vontak ki a forgalomból

RASFF riasztás | Magas mikotoxin tartalmú, olasz előállítású, teljes kiőrlésű tönköly spagetti került forgalomba 19 európai tagállamban, köztük Magyarországon is egy német nagykereskedőn keresztül.

Szétverte a rendőrautót, míg barátnőjét üldözték

2014. október 28.

orgovány | Téglával és egy kerékpár csomagtartóval vert szét egy 19 éves orgoványi férfi egy rendőrautót Orgoványon. A férfi azért lett dühös, mert a rendőrök megtalálták az eltűnés miatt keresett barátnőjét.

Bácsbokodi éremgyűjtők Bátaszéken és Szombathelyen

2014. október 28.

KARATE | Jól szerepeltek a bátaszéki Cikádor Kupa meghívásos WKF karate bajnokságon a bácsbokodi Ganbatte KSE versenyzői.

Levegő van, de attrakció is kellene

2014. október 28.

FALUSI TURIZMUS | – Az elmúlt években az uniós források több igen színvonalas szálláshely létrehozását tették lehetővé, most a szolgáltatásokra kell helyezni a hangsúlyt – véli Horváth Roland.

A fejlődés motorja

2014. október 28.

vélemény | Két hétig külföldön voltam. Az önkormányzati választás másnapján, amikor útnak indultam, még nem gondoltam, hogy mire hazatérek, már egy újabb Békemenet feltételei érnek meg.

Halálos háztűz Baján

2014. október 28.

A 25 négyzetméteres, Vadrózsa utcai faház lángba borult, a tűzoltók az épület átvizsgálása közben a padláson egy holttestet találtak.

Képgalériák - Bács - Kiskun - Baja és környéke

Témák - Bács - Kiskun - Baja és környéke

1. 2. 3. oldal 4. 5. 6. 7. 8. 9.
Házhoz visszük a híreket!

Rovatok