hírek, képek, témák - Egyéb

Barátok közt gyorsan telik a nyár

2014. július 17.

Barátok közt gyorsan telik a nyár

Szekszárd | Gyereknek gyerek a barátja. Jól bizonyítja ezt a szekszárdi Comenius iskolában működő nyári napközi, ahol tényleg nem lehet unatkozni.

Megújítják a testvérvárosi kapcsolatot

2014. július 17.

Paks  | Megújítják Paks és a németországi Reichertshofen között kötetett testvérvárosi szerződést annak kapcsán, hogy 25 éve született meg a paktum.

Valkay és Szemerei kitett magáért

2014. július 16.

Valkay és Szemerei kitett magáért

Hatvannégy számban avattak bajnokot a hétvégi országos bajnokságon. Az AC Szekszárd serdülő atlétái két-két aranyat nyertek Tatabányán.

Elgázolta, cserbenhagyta, az áldozat meghalt

2014. július 16.

Messziről megnézte a sértettet, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a baleset helyszínét. Két évet kapott felfüggesztve a halálos balesetet okozó férfi.

Két paksi bronzérem a juniorok Atom-kupáján

2014. július 15.

Huszonnégy ország négyszázhét judósa lépett tatamira az idei Atom-kupán. Ohát Zalán (90 kg) és Pupp Réka (48 kg) is dobogóra állhatott a nemzetközi viadalon.

Ötezer forintért ütötte le és rabolta ki ismerősét

2014. július 14.

Kölesd  | A vádlott azzal a szándékkal ment a sértett után, hogy kirabolja. Öt év börtönre ítélte a bíróság a büntetett előéletű férfit.

Komoly veszteséggel járhat az ostoba vicc

2014. július 13.

Tolna megye | Szabálysértést követ el, aki a hatóságnál vagy a közfeladatot ellátó szervnél valótlan bejelentést tesz egy veszélyhelyzetről, illetve az is, aki indokolatlanul – mondjuk a poén kedvéért – felhívja valamelyik segélyhívó számot. A szabálysértők pénzbírságra számíthatnak, ahogy erre van is példa.

Halmozták az aranyakat Sukorón

2014. július 11.

Kajak-kenu | Ötvenöt dobogós helyezést szereztek a Tolna megyei kajakosok és kenusok a Sukorón megrendezett vidékbajnokságon. Az Atomerőmű SE bizonyult a legeredményesebb megyei egyesületnek.

Fontos a tudás, de főleg szeretet és figyelem kell a gyereknek

2014. július 11.

Fontos a tudás, de főleg szeretet és figyelem kell a gyereknek

Paks  | Munkájában a szakmai tudással megerősített ösztönei vezérlik, védőnőként az édesanyákat is igyekszik ösztöneikben erősíteni. Papp Katalin azt vallja, hogy szeretet és odafigyelés kell a gyerekneveléshez.

Eltűnt ez a fiú, ha látja, hívja a rendőrséget!

2014. július 10.

Eltűnt ez a fiú, ha látja, hívja a rendőrséget!

Eltűnése miatt keresi 14 éves kétyi Herczeg Márton Milánt. A képen látható fiatalember engedély nélkül távozott a kétyi lakásotthonából.

Képgalériák - Egyéb

Témák - Egyéb

1. 2. oldal 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.
Házhoz visszük a híreket!

Rovatok