hírek, képek, témák - Egyéb

Két paksi bronzérem a juniorok Atom-kupáján

2014. július 15.

Huszonnégy ország négyszázhét judósa lépett tatamira az idei Atom-kupán. Ohát Zalán (90 kg) és Pupp Réka (48 kg) is dobogóra állhatott a nemzetközi viadalon.

Ötezer forintért ütötte le és rabolta ki ismerősét

2014. július 14.

Kölesd  | A vádlott azzal a szándékkal ment a sértett után, hogy kirabolja. Öt év börtönre ítélte a bíróság a büntetett előéletű férfit.

Komoly veszteséggel járhat az ostoba vicc

2014. július 13.

Tolna megye | Szabálysértést követ el, aki a hatóságnál vagy a közfeladatot ellátó szervnél valótlan bejelentést tesz egy veszélyhelyzetről, illetve az is, aki indokolatlanul – mondjuk a poén kedvéért – felhívja valamelyik segélyhívó számot. A szabálysértők pénzbírságra számíthatnak, ahogy erre van is példa.

Halmozták az aranyakat Sukorón

2014. július 11.

Kajak-kenu | Ötvenöt dobogós helyezést szereztek a Tolna megyei kajakosok és kenusok a Sukorón megrendezett vidékbajnokságon. Az Atomerőmű SE bizonyult a legeredményesebb megyei egyesületnek.

Fontos a tudás, de főleg szeretet és figyelem kell a gyereknek

2014. július 11.

Fontos a tudás, de főleg szeretet és figyelem kell a gyereknek

Paks  | Munkájában a szakmai tudással megerősített ösztönei vezérlik, védőnőként az édesanyákat is igyekszik ösztöneikben erősíteni. Papp Katalin azt vallja, hogy szeretet és odafigyelés kell a gyerekneveléshez.

Eltűnt ez a fiú, ha látja, hívja a rendőrséget!

2014. július 10.

Eltűnt ez a fiú, ha látja, hívja a rendőrséget!

Eltűnése miatt keresi 14 éves kétyi Herczeg Márton Milánt. A képen látható fiatalember engedély nélkül távozott a kétyi lakásotthonából.

Megugrottak az árak, de egyre öregebb az autókínálat

2014. július 9.

Több a gazdát cserélő használt autó, az import 45 százalékkal bővült, egy év alatt 7 százalékkal nőttek az átlagárak.

Tárgyalási szünet lesz a bíróságokon

2014. július 8.

Szekszárd  | Tárgyalási szünetet rendelt el a Tolna megyében működő bíróságokon dr. Csullag Józsefné, a Szekszárdi Törvényszék elnöke 2014. július 15-től 2014. augusztus 20-ig.

Vigyázzon! Légzésbénulást, ájulást is okozhat a csípésük

2014. július 8.

Tolna megye  | A darazsak és a méhek csípése allergiás tüneteket okozhat. Fájdalommal és esetenként enyhe, ritkábban súlyos következményekkel járhat.

Falvak maradtak órákra áram és víz nélkül a 35 éves férfi miatt

2014. július 4.

Szekszárd  | Négy év 4 hónap börtönbüntetésre ítélte és a közügyektől további 4 évre eltiltotta a Szekszárdi Járásbíróság – hatályon kívül helyezés miatt megismételt eljárásban – azt a 35 éves mikei férfit, aki a Dunántúlon 26 transzformátort rongált meg abból a célból, hogy a kinyert fémkábeleket értékesítsék.

Képgalériák - Egyéb

Témák - Egyéb

1. 2. 3. 4. oldal 5. 6. 7. 8. 9.
Házhoz visszük a híreket!

Rovatok