Ország-világ

2014.09.16. 09:31

Tekintsen be a kulisszák mögé!

Összesen 4 emelet, 7 rendelő, 18 fős kollektíva, 2 váró, valamint pihenőszobák. Számokkal érzékeltetve így fest hazánk legmodernebb fogbeültetési centruma, melynek tulajdonosa, dr. Halász Zsolt ez úton is meghívót nyújt át az érdeklődőknek.

Promóció

– Hazánk legmodernebb fogbeültetési centrumában (Szekszárd, Bródy Sándor u. 23.) kiránduljon a fogászat, az implantológia jövőjébe most szombaton a Szüreti Napok egyik programjaként – invitálja a közönséget a klinika vezetője.

– Ismét újat, érdekeset mutatunk... akár csak építészetileg is. Parkolónkban luxus veteránautók kiállítása tekinthető meg. Délelőtt 9 órától csoportokban vezetjük körbe vendégeinket, akiket végül az Apponyi Kiskastély szervírozásában vendégelünk meg. Elkerülendő a torlódást, csak bejelentkezéssel fogadjuk látogatóinkat.

Jelentkezés: [email protected], 0674/510-885; ha konzultációt kér, kérjük, azt külön jelezze!

A Szüreti Napokra városunkba távolról érkezettek vendégeknek fogpótlási konzultációra lesz lehetőségük. A klinikatúra után szájápolási ajándékcsomagot kap minden résztvevő, 16 órakor pedig két nyereményt sorsolunk ki:
1 díj. 500.000 forint értékű nyeremény, mely klinikánkon fogászati kezelésre, vagy az Apponyi Kiskastélyban üdülésre, családi és céges rendezvényre használható fel.
2. díj. 120.000 forint értékű nyeremény, mely fogtisztítással Zoom fehérítésre, vagy az Apponyi Kiskastély oldtimerével sofőrös veteránautós kirándulásra fordítható.

Promóció -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában