hírek, képek, témák - Bűnügyek

Mercédesz eltűnt, keresi a rendőrség

2014. május 27.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság keresi a 16 éves Radnai Mercédesz Máriát, aki április 25-én engedély nélkül távozott a szekszárdi gyermekotthonból.

Szidalmakkal ébresztette álmából, verekedés lett a vége

2014. május 27.

Regöly  | Haragosa bement egy regölyi férfi házába, miközben ő aludt. A „vendég” szidalmazással ébresztette, majd verekedésbe fordult a perpatvar.

A nő az autójába zárkózott, a férfi berúgta az ablakát

2014. május 26.

Dombóvár | Egy dombóvári nő tett feljelentést, mert barátja, a 21 éves Sz. M. május 25-én délután megrongálta az autóját a városban.

Nappal, az utcán bántalmazta volt párját

2014. május 26.

Szekszárd | Egy járókelő értesítette a rendőrséget a Szekszárdon történtekről. Az elkövetőt hamarosan elfogták a rendőrök.

Megverték és elvették a cigarettáját

2014. május 26.

Pusztán cigarettáért bántalmaztak egy férfit Szekszárdon. Az egyik elkövető egy gyermekotthonból távozott engedély nélkül, a rendőrök visszavitték.

Akkor érték tetten, amikor a kasszából próbálta elemelni a pénzt

2014. május 23.

Decs | Egy decsi férfi tett bejelentést a rendőrségre, mivel 2014. május 22-én délben az egyik alkalmazottjuk lopni próbált tőlük.

Elborult az agya, és leszúrta a nagymamáját

2014. május 22.

Szekszárd-Hőgyész | Emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat egy 1988-ban született hőgyészi, büntetlen előéletű férfi ellen a Tolna Megyei Főügyészség, tájékoztatta lapunkat Himmelné dr. Ökrös Magdolna, a főügyészség sajtószóvivője.

A buszpályaudvaron ütötte és rúgta a fiút

2014. május 22.

Paks | Megrúgott és megütötte egy fiút egy ismeretlen a paksi buszpályaudvaron.

Rabolt, lopott, verekedett a tizenöt éves, erőszakos fiú

2014. május 20.

Szekszárd-Pusztahencse | Az ítélet szerint négy évet javítóintézetben tölt. Magatartásával gátlástalanul sértette meg a közösségi együttélés szabályait.

Minden ok nélkül ütötte, rúgta, karmolta

2014. május 20.

Tamási | Egy tamási rendezvényen, a bejelentés szerint minden ok nélkül bántalmazta a helybéli sértettet egy általa ismeretlen, szintén tamási illetőségű férfi.

Képgalériák - Bűnügyek

Témák - Bűnügyek

5. 6. 7. 8. 9. oldal 10. 11. 12. 13.
Házhoz visszük a híreket!

Rovatok