Házi finomságok egészségesen a Befőzőautomatával

Weininger | A sokoldalú Befőzőautomatával befőtteket, zöldségeket, savanyúságokat, lekvárokat, gyümölcsleveket és készételeket dunsztolhatunk tartósítószer nélkül. promóció

A Weninger konyhai Befőzőautomata, az egészséges és kényelmes befőzés elengedhetetlen főszereplője. Segítségével megvalósulhat minden háziasszony álma: gőz nélkül, rendkívül egyszerűen, kényelmesen, tartósítószer és akár cukor nélkül a beállított program alapján végzi a gyümölcsök és zöldségek dunsztolását. A minőség állandó és garantált!


A külföldön és idehaza már jól bevált, német háztartási készüléket a Weninger Bt. Magyarországon már 13 éve forgalmazza.

A befőzőautomata rendkívül sokoldalú: gyümölcsök, zöldségfélék és savanyúságok befőzésére, lekvárok, készételek - mint pl. húsok, levesek, sültek - tartósítására is alkalmas. Emellett a készülék használható még meleg italok: pl. tea, forralt bor készítésére és melegen tartására, illetve külön kiegészítőkkel rostos ivólevek készítésére és lekvárok főzésére - tudtuk meg a cégvezetőtől, Weninger Konrádtól.

A befőzőautomatával az egész befőzés leegyszerűsödik és gyorssá válik, s ami nagyon fontos: az egészségünkre ártalmas tartósítószer nélkül készíthetjük el befőttjeinket és savanyúságainkat, megtartva így azok eredeti ízét és vitamintartalmát. Érett gyümölcsöket választhatunk, megőrzik állagukat és színüket. Cukor helyett akár mézet, nádcukrot, gyümölcscukrot, édesítőszert is használhatunk, vagy natúr állapotban is tartósíthatunk, kisgyerekek és cukorbetegek számára - tette még hozzá Weninger úr.

Az automata gyorsaságát bizonyítja, hogy kevesebb, mint egy óra alatt elkészíthetjük vele a befőtteket, savanyúságokat. A program lejárta után, nem kell száraz dunsztba tenni üvegeinket. Működése gazdaságos, egyszerre akár tizennyolc 7,2 dl-es üveg fér el benne.

A régi bevált receptjeinktől nem kell megválnunk, az automatával azok is elkészíthetőek, és a tartósítószer csípős mellékíze bizonyára senkinek sem hiányzik majd.

A befőzőautomatát mindazoknak ajánljuk, akiknek fontos önmaga és családja egészsége, szereti a házias ízeket, de nincs ideje a fáradságos és hosszadalmas hagyományos befőzésre. A cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak sem kell lemondani a házi készítésű befőttekről, hiszen ezek cukor nélkül vagy édesítőszerrel is elkészíthetőek az automatával. Ajánljuk a kisgyermekes édesanyáknak is, akik maguk készíthetik el gyermekeik számára bébiételeiket és gyümölcsleveiket - részletezte Weninger Konrád.

A befőzés ma már nem csak a Nagymamák feladata, kezdő Háziasszonyok és Urak is nyugodtan belevághatnak, a siker garantált.

Végezetül pedig még egy különlegességet is megtudhatunk. A napon érlelt kovászos uborkát is eltehetjük a fagyos hónapokra, hiszen leszűrve a levét, az automatában kidunsztolhatjuk.

Éljen a lehetőséggel és tegye élménnyé a befőzést, melynek „gyümölcseit” az egész család élvezni fogja!

www.befőzőautomata.hu
Tel.: 76/361-101 20/9343-429
Ingyenes házhoz szállítás!
2 év garancia
Weninger Bt.
6041 Kerekegyháza, Széchenyi u. 170.

Megyei Piactér