Julianna jósnő magyar kártyából vetette ki a ránk váró jövőt

2016. január 8. 16:43 , Legutóbb frissítve: 2016. január 8. 18:13 Venter Marianna (marianna.venter@mediaworks.hu)
Szekszárd | Meghatározó év áll előttünk. A megyében gondok várhatóak, de minden bizonnyal meg tudjuk oldani őket. Julianna jósnő magyar kártyából vetette ki a ránk váró jövőt.

Mik ezek?

X
A sorban látható gombokkal a webes közösségi hálózatokon - Facebook - fejezheted ki egy kattintással tetszésedet vagy
oszthatod meg a cikkel kapcsolatos véleményedet ismerőseiddel.

"Tetszik" / "Like" gomb. Ezzel a gombbal a Facebookon fejezheted ki tetszésedet a cikkel kapcsolatban - üzenőfaladon
egyszerűen csak annyi jelenik meg, hogy kedveled ezt a cikket. Ha most éppen be vagy jelentkezve a Facebookra, akkor azt is
látod, hogy ismerőseid közül valakinek tetszett-e már ez az írás. Ha nem vagy bejelentkezve, a gomb megnyomása után ezt
egyszerűen megteheted. (Ez a gomb tényleg csak egy szimpla tetszésnyilvánítás - ha a cikkel kapcsolatban egyből véleményt is
megosztanál, akkor használd a cikk alatti szürke hátterű sorban található "Facebook" feliratot.)

A felugró ablakban beírhatod véleményedet is, és ha épp nem vagy bejelentkezve, egyben azt is megteheted.

Ilyenkor, január elején, sokan szeretnék tudni, mi vár rájuk az esztendőben. A tolnai Julianna jósnő, aki ugyan már visszavonult az aktív állományból, lapunk kérésére elvállalta, hogy magyar kártyából kiveti az ország, a megye, és lakóhelye, Tolna város  idei kilátásait.

Ilyenkor, év elején sokan szeretnének bepillantani a jövőbe, például a kártya segítségével. Képünk illusztráció (Fotó: Makovics Kornél) Ilyenkor, év elején sokan szeretnének bepillantani a jövőbe, például a kártya segítségével. Képünk illusztráció (Fotó: Makovics Kornél)
– 2016 sokunk számára meghatározó év lesz. Az ország sorsát nézve sok meglepetésben lesz részünk az idén, a kormányunk pedig engedékenyebb lesz, mint az előző években. Három felé emeltem a lapokat, a három lapból kettő jelzi, hogy sorsforduló előtt állunk, és ezt a pénztárcánkon is észrevesszük. Tolna megye jövőjében gondok mutatkoznak, de kellő hozzáértéssel ezek a gondok megoldásra találnak. Ami a megye szempontjából az idén nagyon fontos, az az elhivatottság, és külön hangsúlyt kell helyezni a természet védelmére. Most Tolna város vezetésére emelem a kártyát. Itt három segítő kéz mutatkozik, a polgármesterünk teljes bizalommal számíthat rájuk. Nagy lépés történik az idén az építkezésben és a rászoruló emberek megsegítésében, a fiatalok támogatásában. A 2016-os év a sportesemények területén kiemelkedő tendenciát mutat. Végezetül mindenkinek azt kívánom, hogy az egymás iránti szeretet vezérleje – foglalja össze a ránk váró jövőt.

Julianna még kislány volt, amikor először jósolt. Már gyermekfejjel vonzódott a misztikus dolgokhoz, és hamar kibontakoztak különleges képességei, készségei. Történtek már körülötte különös dolgok, például megmozdultak tárgyak, ha erősen koncentrált rájuk, és hozott vissza az életbe olyan kiskutyát, amelyet az állatorvos már halottnak nyilvánított.

Mosolyogva mondja, hogy neki magának egy jövendőmondó jósolta egyszer, hogy maga is jós lesz, mégpedig a tenyeréből, amelybe a sors egy olyan alakzatot rajzolt, amely csak a beavatottaknak jut. A jóslás mellett az álomfejtéshez is ért, és gyakran annyira belelátott az emberekbe, hogy még a kártyára sem volt szüksége, hogy megpillantsa a jövendőt.

Saját magának is szokott jósolni, néhány éve például azt mutatta a kártya, hogy özvegysége nem örök, közeledik valaki, akivel hamarosan egymásra találnak. A jóslata, mint általában, most is igaznak bizonyult. Mint elmondja, a leggyakrabban azok fordultak hozzá, akiknek nagy problémája volt, szerelemben, egészségben, vagy az anyagiak terén.

Julianna nagyon örül annak, hogy szinte nincs olyan eset, amikor nem tudott segíteni. Mágiával sohasem foglalkozott, csak a megérzések, a kártya és a bab volt a segítségére abban, hogy irányt mutasson azoknak, akiknek erre szüksége volt. Magyar kártyából, francia kártyából, jóskártyából és a negyven szem babból tud jövendőt mondani, ő ezeket a módszereket tanulta és alkalmazza. A tudományára még a régi Jugoszláviában tett szert.

Sok emlékezetes eset volt, amikor pontosan bevált a jóslata. Egy kislánynak például tengerentúli iskolát és életet jósolt, csak nevettek rajta, de minden úgy történt, ahogy elmondta. Sokkal szomorúbb volt azonban az az eset, amikor közeli tragédiát látott a hozzá forduló férfi jövőjében, ami bizony be is következett.

– Örülök annak, hogy ezek a dolgok megtörténtek velem, és boldoggá tesz, hogy sokaknak segíteni tudtam, jó irányba tereltem őket. Bevallom, annak is örülök, hogy azok, akik  hosszú évek óta ismernek, gyakran mondják, hogy nem öregedtem semmit az évek alatt – zárja a beszélgetést Julianna.  

Néni utódainak már nincs olyan nagy szókincse

Julianna verset olvasni, mondani és írni talán még a jóslásnál is jobban szeret. Nagyon jól emlékszik első versére, amelyet gyerekfejjel a nagypapájának írt: Jó reggel kívánok, kedves nagypapa/Ünnep van ma, drága kedves neve napja./Szívemből kívánom, hogy Isten éltesse/hogy az unokáit még sokáig szeresse. Büszke rá, hogy lánya, Mária, csodálatos képeket fest. Bár gyermekként is kiemelkedően tehetséges volt rajzból, most jutott csak hozzá, hogy a festészetnek hódoljon.
A jósnő Néni névre keresztelt beszélő cicája sajnos már nincs az élők között. Az eredetileg Mimi névre hallgató macskahölgy ki tudta mondani a nem, néni, enni, inni, menni szavakat, sőt, a szomszédban még néhány cifrát is megtanult. Mivel a szavak közül a nénit használta leggyakrabban, hát rajta is ragadt a név. Most Néni leszármazottai élnek vele – összesen kilencen – közülük három tud beszélni, de egyik sem olyan sokat, mint Néni.

Nagy erőket mozgathat meg a Mars éve

2016-ban a Mars uralkodik. Ebben az évben megerősödhetünk, bátrabbak, elszántabbak és spontánabbak lehetünk ez az esztendő a legjobbat hozhatja ki belőlünk Németh Ágnes asztrológus szerint. Ha eddig bizonytalanok voltunk, ha kételkedtünk önmagunkban, most a kezünkbe vehetjük az életünket, és magunk is csodálkozni fogunk, hogy mi minden sikerülhet. A Mars egész embert farag belőlünk, aki nem várja ki, amíg mások döntést hoznak, hogy ahhoz alkalmazkodjunk, igazodjunk, és defenzív módon reagáljunk. A Mars archaikus őserőket ébreszt fel az emberben, amelyek mindig is segítették a túlélésben. Természetesen fejlődésünk során ezek az erők kifinomodtak, ahogy életünk javult. Az elv azonban megmaradt.
A Mar energiájával segíteni akar nekünk, hogy kibontakoztassuk lényünket, hogy érvényesüljünk, hogy megvalósítsuk és megvédjük önmagunkat, és megőrizzük személyiségünket. (Forrás:www.nemethagi.com)

A cikk küldése e-mailben

X
Cikk címe:
Julianna jósnő magyar kártyából vetette ki a ránk váró jövőt

Biztonsági kód
A fenti képen látható ellenőrzőkód:

*-al jelzett mezők kitöltése kötelező!

Cikk megosztása a közösségi portálokon

X
Ország, világ, gazdaság

Kolosszális összegért kelt el a Titanic stewardessének bundája

A földig érő kabátot Mabel Bennett akkor kapta magára, amikor a mentőcsónakhoz igyekezett.

Így puskáztak a Ming-dinasztia diákjai

Több száz éves könyvecske került elő.

Megvan a pontos dátum, mikor nyílik a soroksári IKEA

Megvan a pontos dátum, mikor nyílik a soroksári IKEA

Kicsit csúsznak, de nyár elején azért kinyitnak.

El Clásico: Ez van, ha nem tudjuk lezárni a meccset – Zidane

El Clásico: Ez van, ha nem tudjuk lezárni a meccset – Zidane

„Lionel Messi mindig döntő faktor, még akkor is, ha épp otthon vacsorázik.”

NB I: látványos Haladás-gólok; távoli újpesti találatok – 28. forduló, videók

A születésnapos Gera Zoltán triplázott • Ugrai Roland szabadrúgásgólja három pontot ért.

Honvéd: távozó kapitány, Storck ajánlása, Rossi és a piszkos anyagiak

George F. Hemingway: A futballpálya nem opera, hadd kiabáljon a szurkoló, amit akar.

NB II: Felcsúton sikeres volt, Csákvárról távoznia kell Vinczének

Edzőváltás! A télen érkező Vincze István helyét Toldi Gábor pályaedző veszi át.

MU: Én döntöm el, mikor van vége, a feladás nem opció – Ibra

„Eddig is egy lábbal játszottam” – a svéd klasszis csattanós választ adott a kételkedőknek.

Vezetett, majd egyenlített a Real, de Messi 500. Barca-gólja döntött

A katalánok nyerték a roppant színvonalas és fordulatos el Clásicót, és a tabella élére ugrottak.

Előző
 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Következő

Mai horoszkóp

 • A barátság és a munkája során számos kapcsolatot köt. Sikersorozat következik életében. Szívügyek terén boldog, s bizakodó lehet.
Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz
Mérleg Skorpió Nyilas Bak Vízöntő Halak
Megyei Piactér