Nézze meg! Képviselők vagyonnyilatkozata

2011. február 2. 07:12 , Legutóbb frissítve: 2011. február 2. 08:42 Munkatársainktól
Tolna megye | Nem produkáltak jelentős vagyongyarapodást - nyilatkozataik alapján - a Tolna megyei honatyák.

Mik ezek?

X
A sorban látható gombokkal a webes közösségi hálózatokon - Facebook - fejezheted ki egy kattintással tetszésedet vagy
oszthatod meg a cikkel kapcsolatos véleményedet ismerőseiddel.

"Tetszik" / "Like" gomb. Ezzel a gombbal a Facebookon fejezheted ki tetszésedet a cikkel kapcsolatban - üzenőfaladon
egyszerűen csak annyi jelenik meg, hogy kedveled ezt a cikket. Ha most éppen be vagy jelentkezve a Facebookra, akkor azt is
látod, hogy ismerőseid közül valakinek tetszett-e már ez az írás. Ha nem vagy bejelentkezve, a gomb megnyomása után ezt
egyszerűen megteheted. (Ez a gomb tényleg csak egy szimpla tetszésnyilvánítás - ha a cikkel kapcsolatban egyből véleményt is
megosztanál, akkor használd a cikk alatti szürke hátterű sorban található "Facebook" feliratot.)

A felugró ablakban beírhatod véleményedet is, és ha épp nem vagy bejelentkezve, egyben azt is megteheted.

Nem tollasodtak meg jelentősen a Tolna megyei országgyűlési képviselők 2010-ben. Legalábbis a vagyonnyilatkozatuk szerint. A honatyák eleget tettek kötelességüknek, és határidőre számot adtak anyagi helyzetükről. Bár többüknek nincsen saját autója, a bevallott jövedelmi helyzetüket látva nem kell tartaniuk az esetleges elszegényedéstől.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Dr. Braun Márton (Fidesz): Fele részben tulajdonosa egy 360 négyzetméteres telken fekvő 150 négyzetméter alapterületű szekszárdi családi háznak, valamint egy 570 négyzetméternyi ingatlanon található, 120 négyzetméteres siófok-sóstói üdülőnek. Értékpapírba fektetett megtakarítását 7,3 millió forint befektetési jegy és 1,25 millió forint biztosítási kötvény adja. Pénzintézeti számlakövetelése három tételből, 8,8 millió forintból, 20 ezer USA dollárból és 50 ezer euróból áll. A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány ügyvezetőjeként tavaly havonta bruttó 910 ezer forintot vitt haza. Autója és tartozása továbbra sincs.

Dr. Harangozó Tamás: (MSZP): Két jogcímen egytizenhatod, illetve kéttizenhatod részt mondhat magáénak egy budapesti, V. kerületi, 96 négyzetméteres lakóházból, kétharmincnyolcad részben tulajdonostársa egy gerjeni, 38 ezer négyzetméteres, valamint egy 15 ezer négyzetméteres legelőnek, egyhatod részben egy szekszárdi, 330 négyzetméteres lakóháznak. A Vas megyei Csipkereken egy 4320 négyzetméteres zártkert felét,  Bátaszéken egy 606 négyzetméteres telek egyharmadát mondhatja magáénak. Mercedes gépkocsiját 2002-ben vásárolta. Készpénze kétmillió forint, magánszemélyekkel szembeni tartozása a tavalyi ötmillió forintról négymillió forintra csökkent.

Hirt Ferenc (Fidesz) Egy Subaru Outback autóval gyarapodott tavaly, Mercedes Vianoját 2008-ban vette. Lakóháza van Tamásiban. Fele részben tulajdonosa egy tamási, egy kaposvári és egy nagykanizsai autószalonnak és a hozzájuk tartozó területnek, valamint Tamásiban egy 24 négyzetméteres irodának és egy gépjármű eredetvizsgáló szolgáltató egységnek. Egy 2642 négyzetméteres telek fele is az övé. A Hirt Autó Kft. ügyvezető igazgatójaként havi 90 ezer forint az adóköteles bruttó jövedelme. Pénzintézeti tartozása 12,9 millió forint, cége, amelynek 50 százalékos tulajdonosa 9,6 millió forint pályázati támogatásban részesült.

Képviselők vagyonnyilatkozatai: kattintson korábbi írásainkért!

Horváth István (Fidesz): Egy 2008-ban vásárolt Opel Zafirája van. Egy 115,54 négyzetméteres lakásnak fele részben, egy 56 négyzetméteres lakásnak száz százalékban tulajdonosa. Banki tartozása 96 485 svájci frank (két lakáshitel), illetve 11 ezer svájci frank (autóhitel). A megyeszékhelyen négy üzlethelyisége van. Ezeken felül Nagydorogon tulajdonosa egy borospincének, illetve fele részben birtokol egy szőlőterületet. Három különböző életbiztosítása van, 11,6 millió valamint egy 15 ezer euro értékben. Szekszárd polgármestereként havonta bruttó 579 ezer forintot keres. A Ha-Ho Kft.-nek fele részben tulajdonosa, ügyvezetői tisztségét szünetelteti. A Tritex Zrt. részvényese, tulajdoni hányada 45 százalék.

Patay Vilmos (Fidesz) képviselő egy dombóvári társasházi lakás felének és egy döbröközi ház egyharmadának a tulajdonosa. Negyedrész tulajdona van egy döbröközi szőlő-gyümölcsösnek, gazdasági épületnek, présháznak. Változatlanul övé egy szlovákiai szántó és gyep terület egyhatoda. A Lancia Lybrát 2003-van vásárolta. Betétben 1,5 millió forintos megtakarítása van, és 3 milliós hiteltartozása. Tavaly 6,2 millió forintot kapott Dombóvár polgármesterként. Fele részben egy gazdasági társaság tulajdonosa.

Potápi Árpád János, (Fidesz) még egy lakóházat vásárolt Bonyhádon s vett egy Opel Astrát tavaly. Nincs földje, erdője, gazdasági társasága. Polgármesteri javadalmazása bruttó 483,100 forint. 1,9 millió forint és 8000 euro a számlakövetelése, 1,3 millió forint egyéb követelése van. Pénzintézeti tartozása 5,7 millió forint. A képviselői megbízatásával összefüggésben kapott ajándékok közt feltüntetett 8 üveg bort és 5-5 üveg pálinkát és pezsgőt.

Dr. Puskás Imre (Fidesz): Felerészben tulajdonosa egy bátaszéki, 115 négyzetméteres szövetkezeti háznak és ugyancsak hasonló hányadban egy tavaly augusztusban Pécsett vásárolt, 43 négyzetméteres lakásnak. Ugyancsak felerészben tulajdonosa egy 2008-ban vett Mazda személygépkocsinak. Pénzintézettel szembeni tartozása 21 millió 400 ezer forint, magánszemélyekkel szembeni tartozása 1 millió 500 ezer forint. Tolna megye közgyűlésének elnökeként havonta bruttó 615 ezer forintot keres.

Tóth Ferenc (Fidesz): Saját gépkocsija, nagy értékű vagyontárgya, de még csak gazdasági társaságban való érdekeltsége sincs. Fele részben tulajdonosa egy 180 négyzetméteres faddi háznak, illetve egy részben örökölt, részben vásárolt 5 hektáros szántónak. Egy 700 négyzetméteres telket is vásárolt ugyanitt 2008-ban. Befektetésként számos részvényt – OTP, MOL, Telecom, FHB, Citygroup – birtokol. Tolna megyei kormánymegbízottként havi bruttó 734 650 forintos javadalmazásban részesül.

Dr. Vejkey Imre (KDNP): Az íven olvasható adatok szerint - elvégezve a korábbival való összehasonlítást - a képviselő vagyoni viszonyaiban semmiféle változás nem történt. Még pénzintézettel szembeni tartozása is pontosan ugyanannyi, mint korábban volt: 115 ezer 134 svájci frank, valamint 5 millió forint. Balatonföldvár belterületén 313 négyzetméter hétvégi ház és udvar tulajdonosa. Budapest belterületén lakóháza van, a tulajdonosi hányad mértéke – olvasható az íven – 2291/20000. A gépjárműre, megtakarítása vonatkozó rovat tavaly is üres volt, most is az.

Tetszett a cikk? Ossza meg!
 
 • A+
 • A-
 • P
 • @>
 • |<

Iratkozzon fel!

Iratkozzon fel a BAMA hírlevelére!

Biztonsági kód

HIRDETÉS

Szavazás eredmény

Ön szerint helytálló a képviselők vagyonnyilatkozata?
 • 1. Igen, mindent bevallottak
  4.55%
 • 2. Nagyjából igen
  9.1%
 • 3. Nem, biztos akad, amit elhallgattak
  86.37%

A cikk küldése e-mailben

X
Cikk címe:
Nézze meg! Képviselők vagyonnyilatkozata

Biztonsági kód
A fenti képen látható ellenőrzőkód:

*-al jelzett mezők kitöltése kötelező!

Cikk megosztása a közösségi portálokon

X
Ország, világ, gazdaság

Cigányozás a bíróságon: nem büntetik

beol.hu Az Országos Bírói Etikai Tanács etikátlannak nevezte a gyulai bírónő kijelentését. És ezzel az ügy lezárva.

Ukrán válság - A lázadók elengedik a körbezárt ukrán katonákat

A kelet-ukrajnai Moszkva-barát szakadárok - eleget téve az orosz elnök kérésének - pénteken beleegyeztek abba, hogy humanitárius folyosót nyissanak, amelyen az általuk körbezárt ukrán katonák elhagyhatják a harcteret.

Nyolc napot élt túl a kanadai vadonban egy nő

A férj a balesetben meghalt, a feleség viszont ennivaló nélkül is túlélte a szerencsétlenséget.

Egy év jár a halálos gyermekgázolásért

BAMA.hu A pécsi férfi enyhe büntetésének indoklása: a gyermek is szabályt szeget azzal, hogy az út szélén gyalogolt.

Kútba lökte, hagyta megfulladni áldozatát

heol.hu Ivócimborájára háztartási hulladékot dobált, aztán elutazott. A bekölcei férfi ellen most vádat emelnek.

Bringaverseny volt az alibi a betöréshez

SONLINE.HU De nem segített. Az amatőr bűnözőknél ugyanis hamar megtalálták a rablásnál használt és szerzett tárgyakat.

Előző
 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Következő

Mai horoszkóp

 • A barátság és a munkája során számos kapcsolatot köt. Sikersorozat következik életében. Szívügyek terén boldog, s bizakodó lehet.
 • A Vénusz pozitív hatására dinamikus, magabiztos, és bármilyen vállalkozásban megállja a helyét. Párkapcsolat terén vigyáznia kell, nehogy zűrzavarok keletkezzenek.
 • Sokat dolgozik. Ha fáradtságot érez, figyeljen oda magára, ne várja meg, amíg a kimerültség miatt lelassul. Baráti kapcsolatai és a szerelmi élete kedvezően alakul.
 • Jól kezdődik és jól is végződik a mai nap. Ha kellően odafigyel a pénzügyekre és az otthoni dolgaira, akkor nem kell semmilyen bonyodalomtól tartania.
 • Szorgalmasan és kitartóan dolgozik. Segítséget is kap egy fontos feladathoz. Számítson rá, hogy egész nap hajtania kell.
 • Egy peres ügyben csak veszíthet. Sokkal könnyebben kellene élnie. Családtagjai sokat segítenek abban, hogy lazábban fogja fel a problémákat.
 • Anyagi gondok nehezítik a helyzetét. Semmi sem úgy alakul, ahogyan remélte. Meggyűlhet a baja hanyag és nemtörődöm ügyintézőkkel.
 • Otthoni problémája egész nap gyötri. Tudja, hogy a dolognak minél hamarabb meg kell oldódnia, vagy pedig önnek kell orvosolnia valahogy. Ha nem kapkod, minden...
 • Tanulmányaiban kedvező fordulatra számíthat. Mindent elérhet, csak ki kell nyújtani érte a kezét. Ha vannak kapcsolatai, azt most remekül hasznosíthatja.
 • Bolygója kedvezően áll, s főként szakmai életében segíti. Legyen kezdeményező, ragadja meg a nagyszerű lehetőségeket! Pénzbevételre számíthat.
 • Szerelmi életét a Vénusz befolyásolja. Gyengédség, flört vagy hatalmas szenvedély, most mindegyikben bővelkedhet.
 • Bolygójának, a Jupiternek köszönhetően vidámság és nagyon aktív szakmai élet várható. Jó oka van a bizakodásra. Este lazítson, séta után olvasson egy könnyű...
Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz
Mérleg Skorpió Nyilas Bak Vízöntő Halak

Receptválogatások

Pudingos desszertcsodák

Önmagában is isteni egy krémes puding, de desszerteket is feldobhatunk vele. A sütiket is tölthetjük, színesíthetjük pudinggal!

Házhoz visszük a híreket!

Rovatok