Véget ért a TEOL.hu Valentin-napi játéka

Összesen 113 szerelmespár jelentkezett „Az év ifjú párja” versenyünkre, amely Valentin-napon zárult le.

Amerein-Moizer Adrienn és Amerein Bálint 892 szavazattal végzett az első helyen Amerein-Moizer Adrienn és Amerein Bálint 892 szavazattal végzett az első helyen
Keddig érkeztek is szép számmal a szavazatok a szebbnél szebb esküvői képekre, összesen több mint 10 ezren kattintottak! A legtöbben Amerein-Moizer Adrienn és férje, Amerein Bálint fotóját választották a legjobbnak, egészen pontosan 892-en voksoltak rájuk, így ők tölthetnek el egy kétéjszakás wellnesshétvégét 50.000 forint értékben.

A második helyen (560 szavazattal) Dávid-Maraszin Fanni végzett párjával, Dávid Csabával, akik 20.000 forint értékű vásárlási utalvány tulajdonosai lettek. A képzeletbeli dobogóra még Rusákné Sövényi Kamilla és kedvese, Rusák Márk fért fel 423 szavazattal, ők 10.000 forintos könyvutalványban részesülnek.

De nem csak az első három helyezetett díjazzuk, így a negyedik Hopp Henrietta és férje (349 szavazat) eltölthet egy romantikus vacsorát. Csányi Bélát és kedvesét (332 szavazat), valamint Hermann Editet és párját (242) pedig egy üveg bor, egy szakácskönyv és egy csokor virág emlékezteti majd a Tolna Népújság és a TEOL.hu Valentin-napi nyereményjátékára.

Valamennyi nyertesnek szívből gratulálunk!

A versenyre nevezett valamennyi fotót itt nézheti meg!

Amerein-Moizer Adrienn és Amerein Bálint Amerein-Moizer Adrienn és Amerein Bálint

Dávid-Maraszin Fanni és Dávid Csaba Dávid-Maraszin Fanni és Dávid Csaba

Rusákné Sövényi Kamilla és Rusák Márk Rusákné Sövényi Kamilla és Rusák Márk

Hopp Henrietta és férje Hopp Henrietta és férje

Csányi Béla és kedvese Csányi Béla és kedvese

Hermann Edit és párja Hermann Edit és párja

Megyei Piactér