Százhuszonöt nap után végre kitavaszodik a megyei I. osztályban

2017. március 11. 07:10 Balázs L., Berg S. (tolnai.nepujsag@mediaworks.hu)
Megyei I. osztályú foci | Tizennyolc héttel az utolsó őszi forduló után folytatódnak a küzdelmek a megyei élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban.

Mik ezek?

X
A sorban látható gombokkal a webes közösségi hálózatokon - Facebook - fejezheted ki egy kattintással tetszésedet vagy
oszthatod meg a cikkel kapcsolatos véleményedet ismerőseiddel.

"Tetszik" / "Like" gomb. Ezzel a gombbal a Facebookon fejezheted ki tetszésedet a cikkel kapcsolatban - üzenőfaladon
egyszerűen csak annyi jelenik meg, hogy kedveled ezt a cikket. Ha most éppen be vagy jelentkezve a Facebookra, akkor azt is
látod, hogy ismerőseid közül valakinek tetszett-e már ez az írás. Ha nem vagy bejelentkezve, a gomb megnyomása után ezt
egyszerűen megteheted. (Ez a gomb tényleg csak egy szimpla tetszésnyilvánítás - ha a cikkel kapcsolatban egyből véleményt is
megosztanál, akkor használd a cikk alatti szürke hátterű sorban található "Facebook" feliratot.)

A felugró ablakban beírhatod véleményedet is, és ha épp nem vagy bejelentkezve, egyben azt is megteheted.

Szavazás

Ön szerint ki lesz a bajnok?

Biztonsági kód
A fenti képen látható ellenőrzőkód:

SZEKSZÁRDI UFC II.
Érkezett: –
Távozott: Jerabek Jenő (Tolna), Szabó Roland (külföld).
Dienes Pál, edző: – Továbbra is az a célunk, hogy minél több játékos kerüljön olyan állapotba, hogy számolni lehessen vele az NB III.-as csapatnál. Elsősorban az egyén fejlődése az elsődleges, de mivel ősszel jól szerepeltünk, ezért csapatszinten is szeretnénk megtartani pozíciónkat.

SZEDRESI SE
Érkezett: Erdélyi Zsolt (Tolna VFC).
Távozott: –
Lacza József, edző: – A felkészülésünkben voltak hiányosságok, az edzéslátogatottsággal volt probléma, emiatt nem is játszottunk edzőmeccseket. Célunk a minél jobb szereplés, és lelkes közönségünk kiszolgálása.

BONYHÁD VLC
Érkezett: –
Távozott: Bognár Sándor (Majos), Pechár Csaba (befejezte pályafutását).
Köllő Roland, edző: – A felkészülési mérkőzéseink nem úgy sikerültek, ahogy szerettük volna, ennek ellenére továbbra is a bajnoki címünk megvédése a célunk. Meccsről meccsre tekintünk előre, meglátjuk, hogy ez mire lesz elég.

A bonyhádi Genczler Kornél (balra) és Szász Dávid a majosi Becze Rolandot üldözi a szezon legtöbb szurkolót vonzó rangadóján. Májusban jön az újabb Völgységi El Clásicó (Fotó: Makovics Kornél) A bonyhádi Genczler Kornél (balra) és Szász Dávid a majosi Becze Rolandot üldözi a szezon legtöbb szurkolót vonzó rangadóján. Májusban jön az újabb Völgységi El Clásicó (Fotó: Makovics Kornél)

MAJOSI SE
Érkezett: Bognár Sándor (Bonyhád), Bodó József (Nagymányok).
Távozott: –
Sántha Áron, szakmai igazgató: – A jól sikerült felkészülés után mindenképp a dobogós ahelyezést tűztük ki magunk elé.

BÁTASZÉK SE
Érkezett: Kertész József, Kovács Béla (mindketten Őcsény), Szabó Erik, Szabó Martin (mindketten Tevel), Papp Zoltán, Révész Kristóf (Bátaapáti), Mohamed Camara (külföldről tért haza).
Távozott: Horváth Gergő (külföldre), Stefán Csaba (Mórágy).
Lerch Béla, elnök: – Nagyon jó egység alakult ki a csapaton belül, a játékosok a pályán kívül is összetartó közösséget alkotnak. Jól sikerült a felkészülésünk és az edzőmeccseinket is jó eredményekkel zártuk. A 3–5. helyre várjuk a csapatot, a sorsunk az első két mérkőzésen dőlhet majd el.

TEVELI MEDOSZ SE
Érkezett: Kovács Kevin (Mórágy).
Távozott: Szabó Erik, Szabó Martin (mindkettő Bátaszék), Kovács Richárd (Kölesd).
Kalmár Ferenc, edző: – A felkészülésünk, edzőmeccseink jól sikerültek. Bízom benne, hogy azt a vehemenciát, sportszeretetet, tudást és győzni akarást, ami engem jellemzett, át tudom adni labdarúgóimnak, és minden mérkőzésre úgy mennek ki, hogy a legjobbjukat nyújtják. Erőnlétileg nagyjából felkészültünk, amit szeretnénk játszani, ahhoz kondícióban közelítünk. Remélem, játékosaim tudnak azonosulni a célokkal, és tudásukhoz mérten minden összecsapást meg akarnak nyerni.

TOLNA VFC
Érkezett: Jerabek Jenő (Szekszárd), Fodor Marcell (Dunakömlőd).
Távozott: Erdélyi Zsolt (Szedres), Agócs Gábor (külföld).
Buzás Attila, edző: – Sokat dolgoztunk a télen, reményeink szerint még fogunk is. A rövid időszakomban az elnökség tagjaiban és a csapat mellett dolgozókban is áldozatos embereket ismertem meg. Nekik, illetve magunknak is tartozunk annyival, hogy tavasszal eredményességben is előre lépjünk.

TAMÁSI 2009 FC
Érkezett: Rozsos József, Szabó Szabolcs (mindketten Sárszentmihály), Právics Dominik (Komló), Kaszala Tamás (Mezőfalva), Pulai Gábor (Baracs).
Távozott: Balogh Bálint (Lajoskomárom).
Filótás Attila, technikai vezető: – Jó középmezőnyben szeretnénk végezni, illetve azokat a mérkőzéseket is meg akarjuk nyerni, amiket ősszel a ráadásban buktunk el.

KAKASD SE
Érkezett: –
Távozott: Borbandi Tamás (Bonyhád-Börzsöny).
Kniesz Mátyás, edző: – Nehéz tavasz elé nézünk, mert a felkészülésünk nem úgy sikerült, ahogy elterveztük – ennek több oka van. Remélem, a mérkőzésekre összekapjuk magunkat, és sikerül a középmezőnyben végeznünk.

DOMBÓVÁR FC
Érkezett: Nagy Zoltán (Nagybajom), Sztropkó János (sérülésből tért vissza), Kalmár Csaba (Pécsvárad), Weimann Richárd (Kiskorpád), Varga Bence, Kierdorf Erik, Nagy Dominik, Szakó Gergő, Tamás Zsombor (valamennyien az utánpótlásból kerültek fel).
Távozott: Pap Máté (Balatonlelle).
Bőzsöny János, szakmai igazgató: – Sok problémával küzdöttünk egész ősszel, így annál csak jobbak lehetünk. A legfontosabb mégis az, hogy újra futballcsapat legyen Dombóváron és sikerüljön beépíteni a fiatalokat a felnőttek közé.

DUNAFÖLDVÁRI FC
Érkezett: Lukács Lajos (külföldről tért haza), Taba Gábor, Tóth Attila (mindketten újrakezdték), Görög Ákos (Paksi FC).
Távozott: –
Barics Péter, edző: – Számszerűsíteni nem szeretnék, de azt elvárom a csapattól, hogy jóval több pontot szerezzünk tavasszal. Taktikailag előrébb léptünk, remélem, az őszi hibáinkat ki tudjuk javítani. Egy harcos, küzdő, kellemetlen ellenfél akarunk lenni.

Huszonnégy gólt és dobogót remél a majosi Lizák Péter

A szekszárdi Csigi Ádámmal holtversenyben Lizák Péter áll az élen a góllövőlistán.
– Örülök neki, hogy jól sikerült az őszöm, de úgy érzem, még maradt bennem néhány találat. Nyaralás miatt lemaradtam két bajnokiról, ha minden mérkőzésen játszottam volna, akkor két-három góllal előrébb is járhatnék. Csüggedésre azonban azt gondolom, hogy nincs okom, a szezon előtt tíz gólt tűztem ki magam elé a fél idényre, ezt teljesítettem – mondta a majosiak csatára.
– Egy sérülésmentes tavasszal még ugyanennyi gólt simán elérhetek, és 24 találattal már lehet esélyem rá, hogy gólkirály legyek. De nem ez a legfontosabb számomra, sokkal inkább az, hogy a Majosi SE odaérjen a dobogóra.

KÖLESDI SE
Érkezett: Szász Tamás (Dunaszentgyörgyi SE), Richter Tamás (Gyapa), Csapó László (Tengelic).
Távozott: Varga Zoltán (Zomba), Haraszti István (Mozsgó), Deli József (Gyönk), Aradi Gábor (Gerjen).
Sánta István, edző: – Jól sikerültek a felkészülési mérkőzéseink, az edzéslátogatottsággal sem volt különösebb probléma, bár a sérülések minket sem kerültek el. Mindent egybevetve eredményesebb tavaszban bízom.

ŐCSÉNYI SK
Érkezett: Ágics Krisztián, Balogh Szilveszter, Lénárt Péter (mindannyian Bogyiszló), Szente Szabolcs (Gerjen), Nagy Attila (Fadd), Bucher Roland, Szente Bence (Szentlőrinc), Tolnai Dávid (Szekszárdi UFC), Bárdos László (Dusnok), Zsolnai Péter (Németkér), Szántó Dénes (külföld), Orsós György (Cikó), Bán Dominik (Szedres).
Távozott: Figler Tamás (Szekszárdi UFC), Kertész József, Kovács Béla (mindketten Bátaszék), Kovács Kevin (Tevel Medosz).
Figler József, elnök: – Nincsenek elvárásaink, csupán túl szeretnénk élni ezt a szezont anélkül, hogy kizárjanak minket a bajnokságból. A legfontosabb célunk a csapatépítés, az első bajnoki pontunk megszerzése pedig már-már extra boldogságot jelentene mindenkinek.

Innen folytatják a tavaszi szezonban

A cikk küldése e-mailben

X
Cikk címe:
Százhuszonöt nap után végre kitavaszodik a megyei I. osztályban

Biztonsági kód
A fenti képen látható ellenőrzőkód:

*-al jelzett mezők kitöltése kötelező!

Cikk megosztása a közösségi portálokon

X
Ország, világ, gazdaság

Jön Pink a Szigetre

A háromszoros Grammy-díjas énekesnő az idei fesztivál mínusz egyedik napján, augusztus 9-én lép színpadra.

Őrületes éjszakai bulit hozott össze egy kétéves ikerpár (videó)

Ugráltak, dumáltak, pakoltak. Ahogy azt kell.

Megegyezett Kanye West és Presser Gábor

Peren kívüli megállapodás született Presser Gábor és Adamis Anna, valamint az amerikai hiphopsztár, Kanye West között. A magyar szerzőpáros tavaly májusban perelte be Westet a Gyöngyhajú lány című dal engedély nélküli felhasználása miatt.

Nívós nemzetközi elismerést kapott a Bartók-film

Nívós nemzetközi elismerést kapott a Bartók-film

Silver Hugo-díjat ítélt oda a zsűri a Bartók Világversenyt és Fesztivált ajánló kisfilm alkotóinak az 53. Chicagói Nemzetközi Filmfesztivál televíziós versenyében a Reklámfilm/ Individual Commercials főkategóriában.

Portugál–magyar: Nem szeretnék kifogásokat keresni, de… – Storck

Portugál–magyar: Nem szeretnék kifogásokat keresni, de… – Storck

„Nem mi vagyunk az esélyesek.” • Gera: Fiatal vagyok még, enyém a jövő.

Guzmics hiánya tán még jobban is fájhat, mint Kleinheisleré

Ilyen belső védőpáros még nem volt Storck kezdőcsapatában – lehet esélye Viníciusnak?

Blatter: Nem vagyok bűnös – a teljes exkluzív interjú a FIFA korábbi elnökével

A svájci sportvezető imádta a dél-afrikai vb-t, nagyra tartja Gulácsi Pétert, és elmesélte, hogyan teniszezett Mezey György.

Kézilabda: túl jól látható légió – további szigorítás jöhet

Kézilabda: túl jól látható légió – további szigorítás jöhet

A 2019–2020-as bajnokságban a tervek szerint csak 3-3 nem magyar állampolgárságú játékost foglalkoztathatnak ingyen, ha felnőttválogatottak.

Portugál–magyar: a mérkőzés élő felvezetése az NSO-n!

Fiola megsérült, nem játszhat • A Vidi korábbi portugál trénere figyelmeztette honfitársait.

Tenisz: Babos megnyerte az első szettet, aztán összeomlott

A 24. helyen kiemelt a második és harmadik játszmában két játékot nyert meg összesen.

Előző
 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Következő

Mai horoszkóp

 • A barátság és a munkája során számos kapcsolatot köt. Sikersorozat következik életében. Szívügyek terén boldog, s bizakodó lehet.
Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz
Mérleg Skorpió Nyilas Bak Vízöntő Halak
Megyei Piactér