Nyaralás otthon

2017.08.14. 16:00

Hűsöljön a kertben a fák alatt!

Nem kell elutaznia, hogy átélje a nyaralás élményét. Dobja fel a kertjét hangulatkeltő kiegészítőkkel, és vágyai világában érezheti magát.

A Lakáskultúra tippjeiből válogattunk.

A pihenés zöld szigete

Bástyázza körül kedvenc fáját ülőkékkel, helyezzen rájuk székpárnákat, és hátradőlve lazíthat az enyhet adó árnyékban! A kis pihenősziget természetes tónusai erősítik a fű és a lombok zöldjének szem- és idegnyugtató hatását.

Ejtőzés paradicsomi környezetben

Hintázás közben csak ki kell nyújtania a kezét, hogy érett almát szakítson a fáról. A rattan függőfotelokat könnyű, de erős fémláncon erősítse az ágakra! Még kényelmesebbé tehetők, ha kibéleli őket puha, harmonizáló színű párnákkal. Mosható, cipzáras huzatokat válasszon!

Függőfotel a tornácon. Forrás: lakaskultura.hu

Virágillatú búvóhely kánikulában

Innen aztán egy tapodtat sem kell mozdulni! Az átfestéssel újjávarázsolt vaságyhoz illő asztalkán süti kínálja magát, és a tálcán várakozó jegesteát akár a lábáztató méretű bádogmedencében „strandolva” is elszürcsölheti, mialatt romantikus álmokat szövöget a rózsaillatban.

Kerti hangulat. Forrás: lakaskultura.hu

Keleti kényelem

Egy pamlagon heverészve Marokkóba vagy Indiába röppenhet a képzelet varázsszőnyegén. A baldachinhoz használjon élénk színű textileket, a matracra és a párnákra nyomott mintás vagy batikolt anyagokat! Bambuszkosárral, csillogó üvegedényekkel és mécsesekkel fokozhatja a hatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!