24°
30°
16°

Szavazzon, hogy ki fogta ki a hét halát!

Végre itt a nyár és a jó idő! Szabadon túrázhatunk, úszkálhatunk, de ami még fontosabb: HORGÁSZHATUNK! A TEOL és a Tolnai Népújság tematikus fotóversenyt hirdet a pecázóknak a nyárra.

A versenyen heti és havi nyerteseket hirdetünk, valamint a végén kiderül, hogy ki nyeri el a nyár fogása fődíjat is. Tehát a nevező először a hét hala címért indul a versenyben. Ha ezt a fordulót sikerrel veszi, akkor a következő körben a hónap hala díjért száll versenybe, s végül június, július és augusztus hala mérkőzik meg a nyár hala címért.

Augusztus harmadik hetében Huszka Péter kihívó nélkül maradt, egyedül jelentkezett, ezzel automatikusan bezsebelte A hét hala címet, és repülőrajtot vett az Augusztus hala cím felé.

Mint azt a büszke horgász megosztotta velünk, a képen látható gyönyörű pontyot augusztus 03-án fogta a Mókus horgásztavon Magyarkeszi mellett. Aznap több hasonló példány is horgára akadt, de ez volt a nap legnagyobbja a maga 14,3 kilójával. A csali két szem kukorica volt egy ananászos pop-up-al.

Szeretnénk felhívni olvasóink figyelmét, hogy versenyünk további három hétig zajlik, ahova továbbra is várjuk a szebbnél szebb halakról készült fotók érkezését. Szeretnénk újabb és újabb izgalmas kört rendezni egészen addig, amíg valaki el nem nyeri A nyár hala címet.

Természetesen a minden héten voksolók ezen a héten sem maradnak teljesen szavazás nélkül, hiszen a Július hala címért egészen péntek délután 3 óráig tart még versenyünk, amit ITT! érhetnek el.


Ha te is szeretnél nevezni:

A nevezéshez nincs más dolgod, csak a szavazást megelőző vasárnapig beküldeni egy fotót magadról és egy idén kifogott haladról, pár mondatban bemutatni a zsákmányt, a fogás idejét, helyét, történetét. Fontos, hogy a versenyben csak Tolna megyei lakcímmel lehet nevezni, így kérjük, hogy neved és a történet mellett a lakcímed is tüntesd fel!

Tehát az érvényes nevezéshez mindenképpen tüntesd fel neved, lakhelyed, a fogás helyét, idejét, valamint legalább a zsákmány súlyát, fajtáját!

A nevezéseket a teol@teol.hu e-mail címre várjuk.

Mutasd hát meg országnak-világnak, hogy a te fogásod a legszebb, legnagyobb, legkülönlegesebb! Küldd el nekünk a fotód, majd kampányolj mellette. Oszd meg a közösségi oldalakon, mozgósítsd szavazásra a rokonokat, barátokat, a fél világot, hogy játékunk lezárása után akár együtt élvezhessétek az értékes nyereményeket.


A verseny szabályai röviden

 • csak a fent leírt, embert és halat ábrázoló fényképeket fogadunk el, ha a fotó eltér a megadott témától, a végeredménynél nem vesszük figyelembe;
 • egy szavazó egy eszközről csak egyetlen szavazatot tud leadni;
 • csak Tolna megyében lakó játékosok jelentkezését fogadjuk el, amelyik fényképhez nem kapunk nevet, kort és lakhelyet, a végeredménynél nem vesszük figyelembe;
 • egy halról csak egy darab kép vehet részt a versenyben
 • egy héten csak egy képpel vehetsz részt a versenyben, összesen hárommal, ha addig nem értél el eredményt;
 • egy képen csak egy hal szerepelhet
 • 18 év alatt csak szülői beleegyező nyilatkozattal fogadunk nevezést
  A részletes játékszabályzatot és adatvédelmi leírást a cikk alján találja.

Nevezési határidők:

 • Augusztus 12. (szavazás: augusztus 13-19.)
 • Augusztus 19. (szavazás: augusztus 20-26.)
 • Augusztus 26. (szavazás: augusztus 27- szeptember 2.)

A teljes játékszabály itt található!

a hónap hala / 1 hete
Péntek délutánig voksolhat még július halára!
Június hala / 3 hete
Danóczy Nándor nyerte az első havi megmérettetést
kosárlabda / 2 órája
Svéd hátvéddel erősített a KSC
Frida Eldebrink személyében svéd válogatott hátvédet szerződtetett a női NB I-ben szereplő Atomerőmű KSC Szekszárd.
labdarúgás / 2 órája
Potyogtak a gólok és a lapok a Magyar Kupában
Rendőrségi hírek
Fákat vágott ki és lopott el egy kocsolai férfi
eb-selejtező / 2 órája
Szoros vereséggel kezdett a magyar röplabda-válogatott
A kerámia örök szerelem marad / 3 órája
Mediterrán hangulatot csempész a Tolna megyei város szívébe a Tercia
nem tudták meggyőzni / 3 órája
Messi is lemondta a válogatottságot