vérmérséklet

2018.01.26. 10:49

Addig reklamált, míg sárga helyett eltiltást kapott Dani Alves

A Paris Saint-Germain brazil labdarúgóját, Dani Alvest három mérkőzésre tiltotta el a francia labdarúgóliga fegyelmi bizottsága.

(FILES) This file photo taken on December 09, 2017 shows Paris Saint-Germain's Brazilian defender Dani Alves reacting during the French L1 football match between Paris Saint-Germain and Lille at the Parc des Princes stadium in Paris. Alves has been handed a three-game ban by the French league (LFP) following his sending-off against Lyon on January 21, AFP reports on January 25, 2018. / AFP PHOTO / FRANCK FIFE

Forrás: afp

Dani Alvest vasárnap a Lyon elleni idegenbeli mérkőzés 57. percében állította ki Clément Turpin játékvezető. A félpályánál szabálytalankodó védő egy sárga lappal megúszta volna az esetet, de olyan hevesen reklamált, hogy a játékvezető azonnal a piros lapot mutatta fel.

Látható, hogy a focista feldühítette a bírót
Forrás: AFP PHOTO | Fotós: JEFF PACHOUD

A mérkőzés Dani Alves kiállításakor 1-1-re állt, végül a Lyon a 94. percben szerzett góllal nyert. A Ligue 1 tabelláján a második helyen álló győztes gárda nyolc pontra megközelítette a vesztes éllovast.

Borítókép: Illusztráció / Dani Alves 2017. deceember 9-én

AFP PHOTO / FRANCK FIFE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában