13°
21°
10°
Réka és Bence az „Év ifjú párja”

Idén rengeteg esküvői fotó szállt versenybe az „Év ifjú párja” címért. Szebbnél szebb, megható, kreatív és humoros alkotások születtek. A szavazók sem tétlenkedtek, több mint 20 ezer szavazat érkezett a fotókra.

A győztes fotó pedig 3170 szavazattal szerezte meg az első helyet. A nyertes kép Réka és Bence esküvői pillanatát örökítette meg. Gratulálunk az Év Tolna megyei Ifjú Párjának, akik egy utó-nászútat nyertek az Aquaworld Resort Budapest **** superior szállodában wellness használattal, Aquaworld fürdőbelépővel.

A második 914 szavazattal, Dóri és Dezső lett, akik a Pappas Autó felajánlásával egy teljes hétvégén élvezhetik a prémium kategóriás Mercedes kényelmét. 897 szavazattal Heni és Norbi került a dobogó harmadik fokára, akik a Bodri Pincészet Optimus Éttermében vehetnek részt egy gyertyafényes vacsorán. A nyeremény átvételéről, és a további teendőkről a nyerteseket e-mailben értesítjük.

Az Év Párja ráadás!

Bár a megyei verseny véget ért, olvasóink tovább szavazhatnak: ezúttal azért, hogy a mi megyénk Év párja legyen az országosra bővült kihívás győztese. ITT voksoljanak, hogy Tolnáé legyen a dicsőség – és hogy Réka és Bence nyerje meg a tiroli utónászutat.

A Hotel Kroneck szállodában félpanziós ellátással tölthető 7 éjszakát a Neckermann ajánlotta fel a legnépszerűbb pár részére.

A megyei forduló szponzorai