Ország-világ

2021.02.06. 09:07

Voltak árulkodó jelek! Ezért mehetett tönkre Mádai Vivien házassága

Mádai Vivien házassága nem állta ki a „tesztidőszakot”, közösségi oldaláról már egy évvel ezelőtt eltűntek az idilli családi fotók.

Forrás: TV2

A 32 éves feleség, családanya sokáig küzdött a kapcsolatáért, ám férje sem a celebkedéssel, sem pedig Vivien munkatempójával nem tudott kibékülni.

Több jel utal arra, hogy Mádai Vivien házasságában már többször voltak hullámvölgyek.

Vivien közösségi oldaláról ugyanis már egy évvel ezelőtt eltűntek az idilli családi fotók, ami akkor lapunk munkatársának is szemet szúrt.

A 31 éves televíziós anno azt nyilatkozta a Borsnak: bár jól tudja, hogy ha valaki egyszer „kinyitja a celebség csapját”, azt már soha többet nem lehet elzárni, ő azonban mégis próbál egyensúlyt tartani a munkája és a magánélete között – írja a borsonline.hu.

Zoli egyáltalán nem szeretne Insta-celeb férjjé válni.

Egy komoly szakmával rendelkezik, amiben ráadásul nagyon is sikeres, és nem keveri a szezont a fazonnal. Ő nem ezt az utat választotta. Velem együtt ugyan egy csomagban megkapta, de végezetül a döntés mindig a mi kezünkben van – magyarázta a Borsnak még tavaly év elején Mádai Vivien, aki azt is elárulta, hogy férje nemcsak az ismertségét, hanem munkatempóját is nehezen viseli.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!