Bulvár-celeb

2021.04.08. 10:10

Újabb viszály kilátásban: harc indulhat Pécsi Ildikó hagyatékáért

A színésznő imádott férje halála után módosította a végrendeletét. A változások miatt azonban újabb viszály robbanhat ki a családban.

Forrás: Ripost

Két végrendelet maradt a decemberben elhunyt színésznő után. A törvény szerint a későbbit kellene figyelembe venni az öröklésnél, egyelőre azonban nehéz megmondani, mi lesz a hagyatéki ügy vége. Nem kizárt, hogy az új dokumentumot megtámadják.

Szűcs Lajos halála után sok minden megváltozott Pécsi Ildikó családjában, a hosszú éveken át tartó háborúskodás véget ért. A színésznő távozása előtt módosította a végakaratát, ami újabb viszályt idézhet elő

– idézi a Story magazint a Ripost.

A már említett két dokumentumról annyit lehet tudni, hogy míg a korábbi ügyvédi letétben volt, addig a második csak Pécsi Ildikó halála után került a hatóságok látóterébe. A változtatásra pedig azért volt szükség, mert a színésznő más örököst kívánt megnevezni.

„Valóban két végrendelet van. Azért tudom ezt ilyen biztosan, mert a másodiknál én voltam az egyik tanú.

Ez Lajos bácsi halála után született. Ildikó azért változtatott a korábbin, mert ezt még a férje kérte tőle. Így tulajdonképpen az ő egyik utolsó kívánságát teljesítette a módosítással. A tartalmáról azonban nincs jogosultságom nyilatkozni” – árulta el a lapnak L. Péterfi Csaba.

Borítókép: Pécsi Ildikó, férje temetésén Fotó: Ripost / Sulyok László

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!