Bulvár-celeb

2021.07.23. 05:30

750 millióért árulják Mádai Vivienék balatoni kúriáját

Igazi kuriózum a Gombás kúria a Balaton-parti településen, amely a Mokka műsorvezetője, Mádai Vivien szüleinek tulajdonában áll. De talán már nem sokáig.

Forrás: TV2

Eladósorba került, 750 millió forintért lehet megvásárolni a műemlékké nyilvánított Gombás kúriát, ahol Mádai Vivien szinte az egész gyerekkorát töltötte.

„A szüleim vállalkozásként üzemeltetik.

Amikor gyerekek voltunk, ideköltöztünk, és szépen lassan újítgatták” – mondta korábban a Mokkában Vivien, aki azt is elárulta, hogy 7-8 éves lehetett, amikor beköltöztek a kúriába, és egészen 15 éves koráig ott élt.

A csinos tévés gyerekkorának egyik legkedvesebb színterét most az interneten hirdetik – írta meg a Blikk. A hirdetésben szerepel, hogy a kúria felújított állapotban van, az ingatlan 850, a telek maga 2500 négyzetméter. A 18. század végén a Tamás-hegy lábánál épült nemesi borház igazi luxusszállodaként lett kialakítva, még wellnessrészleget is létrehoztak benne a tulajdonosok.

Ez az eladó ingatlan

Miért válik meg a család az értékes ingatlantól, ami jól menő vállalkozásként üzemel hosszú évek óta? Megkeresték Mádai Vivient, de nem árult el részleteket.

„Már régóta árulják, de nem az én tulajdonom, nem is szeretnék erről nyilatkozni” – mondta röviden Mádai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!