Ország-világ

2020.10.24. 09:35

Vallomás: Benkő László egyre többet gondol a másvilágra

Az Omega zenésze hősiesen küzd a betegségével, de egyre többet gondol az elmúlásra. Benkő László azt mondja, az alkotás tartja benne a lelket.

20200224 Budapest Rendkívüli történelemóra a Kommunista diktatúra áldozatainak emléknapja alkalmából Fotó Móricz István (MO) Bors képen: Benkő László

Forrás: Bors

Fotó: Móricz István

Az elmúlt időszakban számos megpróbáltatást kellett átélnie Benkő Lászlónak. Folyamatosan betegségek kínozták, először májdaganattal operálták, majd a lábát egy rákos elváltozás miatt. Nem utolsó sorban pedig 77 születésnapján került életveszélybe, amiért bevérzett a torka és a gyomra - írja a Ripost.

Gyenge szervezete és a koronavírus miatt pedig orvosai azt tanácsolták, hogy ne menjen nagy társaságba. Emiatt fogja kihagyni az Omega 58. születésnapi partiját is.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

 

„Bennem az tartja az erőt, hogy színpadra vigyük az új lemezünket, amin már 5 éve dolgozunk” – mondta Benkő László a Hot! Magazinnak.

„Próbálok barátkozni a másvilággal. Nagyon furcsa álmaim vannak. Egy pillanatban azt hittem, hogy már nem itt vagyok, és mintha visszafordultam volna onnan. Elég félelmetes volt” – árulta el a lapnak az Omega zenésze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!