Bulvár-celeb

2021.09.30. 05:55

Kórházba kellett szállítani Esztergályos Cecíliát: súlyos műtét vár rá

Alig pár hónappal a csípőműtéte után újra lesérült Esztergályos Cecília. A színésznő az előadás végén, a taps alatt rosszul lépett, és máris megtörtént a baj. Azonnal kórházba kellett szállítani. Most pedig műtét vár rá.

Budapest, 2019. február 6. Esztergályos Cecília Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznõ, érdemes és kiváló mûvész a Hogy volt?! címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának SZOP stúdiójában. A mûsorban a meghívott vendégek vidám, szórakoztató és érdekes történeteket idéznek fel a nagy komikákról, nevettetõ, humorista vígjátéki szerepeket játszó színésznõkrõl. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Forrás: MTVA / Zih Zsolt

Fotó: Zih Zsolt

Alig pár hónappal az előző csípőműtéte után ismét lesérült Esztergályos Cecília, aki végül önként döntött a műtét mellett, mondván, nem mehet ez így tovább.

– Óriási sikere volt az előadásnak, telt ház előtt játszottuk, virágokat kaptam. Amikor is az utolsó meghajlásnál kiment a csípőm, és azonnal bevittek a kórházba. Még aznap hajnalban, miután visszatették a helyére, haza is engedtek. Azt hittem, minden rendben van. Majd vasárnap megint volt egy rossz mozdulatom

– mondta a Bors érdeklődésére a Kossuth-díjas színésznő, aki azóta is kórházban fekszik és várja a műtétet.

– Ma kapok egy csípőrögzítőt, de ennek ellenére is kértem, hogy operáljanak meg, harmadszorra. Ha minden jól megy, akkor már januárban színpadra állhatok – árulta el Esztergályos Cecília, akit kollégái egy másodpercre se engedték el a mentő érkezéséig. – Fogtak a kezükben, amíg meg nem érkezett a mentő. Hordták oda a székeket, hogy leüljek, de mozdulni sem tudtam a lábam miatt – fejezte be az idei első és egyben utolsó fellépésének történetét a színésznő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!